Se Shakira gå amok i senga

1. nov 2009 kl. 00:00
SHAKIRA OG CLOUD I AKSJON (SONY)

Da Shakira var en vill jenteulv som ønsket å slippe ut av buret, disket hun opp med fancy moves, og i den kliss nye videoen til The Neptunes-produserte «Did It Again«, gjør hun det igjen.

Denne gangen enda villere.

På singelen, den andre fra 32-åringens album She Wolf, synger colombianeren at hun drister seg inn på hotellrom 16 i 1. etasje, selv om gutten på innsiden virker farlig.

– You were like one of those guys, the kind with a wandering eye / but I said, «hey what the hell?», for once in my life I’ll take a ride on the wild side

Mannen som liker å kle av jentene med blikket, for så å kaste dem rundt på soverommet, er i videoen den 26 år gamle danseren Cloud alias Daniel Campos, for noen kjent fra crewet Skillzmethod og som eye candy-danser på Madonnas  Re-invention– og Confessions-turneer.

Shakira og Clouds koreanske trommedans er filmet av «She Wolf»-regissøren «Single Ladies (Put a Ring on It)» og Britney Spears semikontroversielle «If U Seek Amy» alias «F.U.C.K. Me».

Det kan være toppformen til Shakira tar seg en pause. I det nye nummeret av Rolling Stone, hvor stjernen pryder forsiden for tredje gang, forteller latinablondinen at hun er klar for å få barn.

– Det føles som om kroppen min spør om å få reprodusere, å få en stor mage og bære babyer.

Premiere på «Did It Again»:


Hva synes du om Shakiras innsats her?  

Cloud i aksjon for Madonna, med moves selv du kan lære deg:


Video: Slik gjør Shakira jentene sjalu

Shakira på Rolling Stone-shoot:


Video: Robert Pattinson får Shakira til å rødme