Se Kanye West omfavne målløs Donald Trump i Det hvite hus: – Jeg elsker denne mannen her

11. okt 2018 kl. 00:00

Ennå ikke tilbake på medisinene sine?

Egentlig skulle Kanye West nå vært i et land i Afrika og gjort ferdig sitt niende album Yandhi (som egentlig skal ut i neste måned). 
Men isteden fikk han møte sin helt Donald Trump igjen – denne gangen i Det hvite hus torsdag kveld norsk tid.  
Det ble for det meste Ye som snakket da pressen var tilstede, mens Trump – for en gangs skyld – nesten fremstod var målløs.

41-åringen hintet om at presidenten er som en slags far for ham, og at MAGA-cappen får ham til å føle seg som en superhelt.

– Moren og faren min ble separert, så jeg hadde ikke mye mannlig energi i hjemmet mitt, sa rapperen til Trump.

– Dessuten er jeg gift inn i en familie som ikke har så mye mannlig energi. Det er dog vakkert, sier trebarnsfaren som er gift med Kim Kardashian. (Til orientering.) 

Trump har sagt at han ønsker «crooked Hillary» fengslet, men Kanye gir tommelen opp til fru Clinton.

– Jeg elsker Hillary. Jeg elsker alle, ikke sant? Men kampanjen «I’m With Her» fikk meg ikke til å føle meg som en kar som kan leke og kaste («play catch») med sønnen sin.

– Det er noe med denne hatten som gjør at jeg føler meg som Superman! Det er min favorittsuperhelt. Du har laget en Superman-kappe for meg, sa Kanye om «Make America Great Again»-cappen til Donald, mens idolet hans satt og smilte.

– Han kan kan snakke for meg når som helst når han vil, han er smart («a smart cookie») sa USAs 45. president fornøyd.

– La oss slutte å bekymre oss over fremtiden, alt vi har er i dag, sa Kanye, som la til at Trump «stanset krigen» med Nord-Korea.

– Jeg elsker denne fyren!

– Trump er på sin heltereise akkurat nå. Han trodde kanskje ikke at han skulle ha en gal motherfucker som meg, fortsatte rapperen og ble trolig den første personen til å noensinne si «motherfucker» under et offisielt møte i Det hvite hus med pressen.

Kan Kanye West bli en presidentkandidat?

– Det kan absolutt skje, svarte Trump på spørsmålet fra pressen.

– Bare etter 2024. 
6. november er det mellomvalg i USA. Kanskje Donald «Shithole Countries» Trump håper å få støtte fra fansen til Kanye «George Bush Doesn’t Care About Black People» West.

PS: LOL: