Se Instagram-bildet som gjorde Maria Mena lamslått

4. jun 2014 kl. 00:00
TENK DEG DEN DUETTEN (SONY, UNIVERSAL)

I likhet med endel andre millioner mennesker fikk vi 100% gåsehud av Sam Smith hos Saturday Night Live tidligere i år. Denne uken slapp den nye britiske superstjernen sitt debutalbum In the Lonely Hour, til flotte kritikker. Det få visste er at platen kanskje ble slik den ble på grunn av en Oslo-jente.

– En av de største inspirasjonene til In the Lonely Hour var dette albumet, skriver den 22 år gamle London-gutten hos Instagram i dag, under bildet av omslaget til Maria Menas plate Cause and Effect.

Deretter la Maria opp skjermbilde fra Sams Insta hos sin profil.

– Dette er et av de største komplimentene jeg noensinne har mottatt. Jeg er lamslått, skriver 28-åringen og legger til et hjerte etter navnet til Sam.


Den norske, nylig single sangeren forteller 730 at hun har blitt kjent med briten via sin norske produsent.

– Sam og jeg har hatt mailkontakt en stund. Min produsent Martin Sjølie som har jobbet med han. Han har lenge meldt, i både intervjuer og direkte til meg at han syns jeg er flink, sier Maria via mail til 730.

Så du visste altså at han var fan?

– Ja… Og det går begge veier.

Hvordan føles det å se det han skriver?

– Ærlig talt… Det finnes ikke noe finere i verden enn å få et sånt kompliment! Jeg er generelt fan av musikk og jeg inspireres av flinke kollegeer. Dette gjør at jeg bare vil fortsette å skrive!

Hva slags forhold har du til Sams musikk?

– Jeg hørte den litt nedstrippa versjonen av «Latch» for lenge siden, og jeg har vært hooked siden. Drømmen er å skrive en god nok låt som vi kan gjøre sammen. Vi får se!

Bortsett fra å eventuelt jobbe med Sam, hva er planen din i sommer?

– Jeg prøver å skrive en ny plate samtidig som jeg gjør noen festivaler, og så skal på ferie. Jeg skal bli brun(ere) 😉

(Fun fact: I 2004 listet Kanye West Maria Menas «You’re The Only One» som en av sine favorittlåter.)

 

Se også: FREDAGSFJAS: Maria Mena