Se fødselsattesten til 21 Savage

6. feb 2019 kl. 00:00
VERDENS MEST POPULÆRE BRITISKE RAPPER (INSTAGRAM/TINGS LONDON)

Søndag ble 21 Savage arrestert i Atlanta av ICE, anklaget for å være britisk statsborger som har oppholdt seg i USA ulovlig siden 2006.

Daily Mail heder å ha kopi av fødselsattesten til 21 alias Shayaa Bin Abraham-Joseph, som viser at han er født i Newham i London. (Det står Shéyaa istedenfor Shayaa.) Begge foreldrene skal være britiske.

Det er dog ingen som nekter for at stjernen er brite. Manageren Kei Henderson skriver at Shayaa kom til Atlanta som ung (12 år gammel), og at han i dag har tre barn som han tar seg av.

21 risikerer å bli deportert fra USA og tilbake til England, og Kei oppfordrer folk til skrive under en petisjon for å hindre ham å bli separert fra barna sine.

Shayaa har to tvillingsøstere i London, Jayda og Kyra, som er dansere og koreografer.

Førstnevnte minner om at broren flyttet til USA da han var «veldig ung», slik at han er mer eller mindre amerikansk.

For de spesielt interesserte: Sminkevideo med søstrene til 21 Savage:

Her er moren hans:

I fjor søkte 21 Savage om det amerikanske U-visumet, som er beregnet på personer som har vært ofre for fysisk eller psykisk misbruk eller andre kriminelle handlinger.

Ifølge «rockstar», som lå på 1. plass på VG-lista i 8 uker på rad.

Hans nye album I Am Greater Than I Was, stavet I Am > I Was, tok 1. plass i USA og 7. plass i Norge. I England måtte platen nøye seg med 33. plass. (Kanskje albumet vil gå oppover listen i hjemlandet hans denne uken?)
Tilfeldig artig fakta: French Montana heter Karim Kharbouch og flyttet fra hjemlandet Marokko til USA da han var 13 år.
Tilbake til Norge: Quick Style tolker Karpe, Unge Ferrari & Arif (VIDEO)