Samfunnskritikk fra Jenna Jameson

18. okt 2008 kl. 00:00
BASERT PÅ DET FRANSKE TEATERSTYKKET RHINOCEROS AV EUGENE IONESCO (SONY PICTURES)

Sistnevnte har nå tatt steget over i filmens mainstreamverden, men hun har foreløpig beholdt de kraftige, ofte gjennomsiktige hælene. Robert Englund er kjent som blodtørstige Freddy Krueger i åtte filmer i serien A Nightmare On Elm Street, mens Jenna Jameson er kjent som (også tørst) elskovsdiva i over 130 DVD-er.

Zombie Strippers er navnet på Robert og Jenna sitt nye verk, og selv om noen anmeldere ikke har vært fra seg av begeistring, har den uhøytidelige grøsseren rukket å få mange fans. Handlingen foregår i nær fremtid, hvor Bush er president i sin fjerde periode. Et virus som forvandler strippere til zombier er hovedtemaet, men filmen er også en politisk kommentar til samfunnets krav til konformitet, med filosofiske referanser til døden.

(Det siste gikk vi glipp av, men ble minnet på det av Aftenpostens papirutgave, som kaller Zombie Strippers for «en perle».)
Vi har fire ekstra eks, på Blu-ray og DVD, som vi deler ut til noen av dem som mailer post@730.no med et forslag til hvilken dame som burde ha hovedrollen i Zombie Strippers Part 2.
Interessant Zombie Strippers-intervju med Jenna Jameson:


JENNA JAMESON HAR SITTET MYE PÅ HUK PÅ FILM FØR (SONY PICTURES)

Dobbelt opp for Jenna Jameson