Sam Smith: – Maria Mena gjør meg til et gråtende vrak

19. nov 2015 kl. 00:00

Tredje hyllest på tre uker.

Maria herself has just sent me her new album @mariamena_official !! I am a crying mess. This shit is my therapy & my soul. Eurgh. I idolise this shit so much ❤️ track 1 – is my favourite Maria ❤️

Et bilde publisert av Sam Smith (@samsmithworld)


Get a room…? Neida, men nå er det på høy tid at Sam Smith og Maria Mena møtes. En av verdens største stjerner kaller Oslo-jenta sin favorittartist, og har hyllet henne offentlig flere ganger enn vi klarer å holde telling på. Se bare her.

Bare de siste tre ukene har han snakket om henne via Instagram tre ganger. 
 
I dagens Maria Mena-innlegg fra Sam forteller briten at hun personlig har sendt ham sitt kommende album, som etter alt å tyde falt i smak. 

– Maria har nettopp sendt meg det nye albumet hennes @mariamena_official !! Jeg er et gråtende vrak. «This shit» er min terapi og min sjel.  Eurgh. Jeg idoliserer denne «shit’en» så mye ♥ Spor 1 – er min favoritt Maria ♥


Vi håper noen dokumenterer deres første møte… Marias album Growing Pains slippes 4. desember. 

Se også: Sams videohilsen til Maria Mena