Quentin Tarantinos neste film: The Hateful Eight

13. jan 2014 kl. 00:00
BO$$ (WEINSTEIN/COLUMBIA)

Den neste filmen til Quentin Tarantino blir en western, angivelig uavhengig av Django Unchained. I natt fortalte Deadline at tittelen blir The Hateful Eight, noe som kan hinte om en hyllest til John Sturges’ The Magnificent Seven. Westernklassikeren fikk lunken mottakelse da den kom i 1960, men ble mer populær i senere tid grunnet stjernestatusen til blant andre Yul Brynner, Steve McQueen og Charles Bronson.

Før jul snakket Quentin om sin kommende film da han gjestet Jay Leno.

– Jeg har ikke fortalt dette offentlig, men jeg skal røpe sjangeren: Det er en western. Jeg hadde det så gøy da jeg laget Django, og jeg elsker westernfilmer så mye etter at jeg lærte meg selv å lage en. Jeg tenkte, okay, la meg lage enda en nå som jeg vet hva jeg driver med, sa regissøren under showet.

CHRISTOPH WALTZ OG KERRY WASHINGTON I DJANGO UNCHAINED (WEINSTEIN/COLUMBIA)

Skuespillerne til The Hateful Eight er ikke annonsert, men ordet på Hollywood-gatene er at vi igjen får se sjukt flinke tysk-østerrikske Christoph Waltz, som vant Oscar for sine karakterer SS-boss Hans Landa i Inglourious Basterds og Dr. King Schultz i Django Unchained.
PS: Liker du Django Unchained? Se Djesus Uncrossed (tulletrailer)