Psychobitch ser psycho bra ut

9. jan 2019 kl. 00:00
(APE&BJØRN/

ELLI RHIANNON MÜLLER OSBOURNE SOM FRIDA (APE&BJØRN/NORSK FILMDISTRIBUSJON)

Det har ikke manglet på gode, norske filmer de siste årene – for eksempel ble det terningkast 6-bonanza da Hva vil folk si kom ut i 2017 – og nå lukter det ny suksess.

Psychobitch
ser nemlig psycho bra ut. 

I kort trekk handler den Martin Lund-regisserte
 Generasjon Prestasjon-filmen om Frida, selvutnevnt outsider, som blir plassert i studiegruppe sammen med sin rake motsetning; klassen og livets gullgutt, Marius. 


Starten på forholdet deres er etter traileren å dømme nokså turbulent, men det kan se ut til at duoen etter hvert begynner å like hverandre lell. Ulike barn leker best?

Det er en ganske lol scene i filmen hvor det vi antar er Marius’ far skryter av ordforrådet til sønnen, hvorpå hele middagsselskapet gir han overdrevent god respons etter å ha oversatt tørketrommel korrekt til engelsk. Humor + relatable foreldreskryt for absolutt ingenting.

Bonus: Emirs «10 ting» er med på å gjøre smakesnutten enda heftigere.

Det er Elli Rhiannon Müller Osborne (med dét navnet er garra Hollywood neste stopp) og Jonas Tidemann som på briljant vis portretterer Frida og Jonas. De unge stjerneskuddene har henholdsvis spilt i Utøya 22. juli og TV-serien Kampen tidligere.

Bonus #2: Stillbilder fra filmen avslører at hele Norges favoritthelsesøster, Tale Maria Krohn Engvik aka Helsesista, dukker opp – som helsesøster. 

Psychobitch har premiere 11. januar – kos deg glugg med trailer så lenge:
Se også: Kendall Jenners store avsløring får pes