Princess Nokia slettet videoen hvor hun anklager Ariana Grande, blir selv slept på nettet

20. jan 2019 kl. 00:00
NOKIA SER UT TIL Å KJAPT HA TAPT (INSTAGRAM)
NOKIA SER UT TIL Å KJAPT HA TAPT (INSTAGRAM)
«7 rings» har ikke uventet blitt veldig populær. Men ny Spotify-rekord var neppe forventet: Ariana Grandes nye singel streamet nesten 15 millioner (14 966 544) i løpet av de første 24 timene – som er det meste for en låt noensinne.
 

Men slippet ble også preget av New York-rapperen/sangeren Destiny Frasqueri alias Princess Nokia. 26-åringen har dog tatt en brå exit fra det nye rampelyset. På fredag postet hun en video hvor hun hører på Ariana Grandes «7 rings» og sin egen «Mine» og anklager Ari for plagiat.


Kort tid etter
twitret produsenten Krs at Nokia og hennes produsent – en eller annen ukjent fyr som kaller seg Sammy – stjal musikken til «Mine» fra hans partner Joshua.

Krs skriver at de har konfrontert Nokia og hennes team uten å få noe svar.


I tråden til Krs’ tweet minner en person om at Princess Nokia ble anklaget for å stjele Kali Uchis’ singel «Honey Baby» og gjøre den om til sin egen «Orange Blossom».


Han la med litt av begge låtene for å vise hvor like de er:


Du kan sjekke ut låtene i sin helhet nedenfor.


Kali Uchi slapp denne i 2013:

Princess Nokia slapp denne i 2015:

Kort tid etter slettet Princess Nokia sin video med Ariana-anklagen fra Twitter og Instagram. Arianas fan-army gikk naturligvis til krig mot Nokia, som har skrudd av kommentarfeltene på flere av sine Insta-poster.

Ariana har ikke kommentert anklagene, men skrev «bye for now» på sin nye Insta-post, og twitret at fokusen burde rettes mot låtskriverne hennes. Det ser ut til å være hyggelig ment.


Den førstnevnte, Tayla Parx, er i Oslo denne uken og jobber med Marcus & Martinus. Toplineren er artist og spilte på by:Larm i Oslo i 2017.


Soulja Boy blir også dratt inn i debatten om
«7 rings», da hans gamle hit minner om Aris nye smash: Spesielt hvis man setter opp hastigheten – se video