Pasha skal rykke inn i USA: – Ønsk meg lykke til!

31. jan 2019 kl. 00:00
STRAIGHT OUTTA NORWAY: NORD-EUROPAS RAPSJEF IFØLGE EBRO (INSTAGRAM)

På listen over hvilke artister som kom til å slå gjennom internasjonalt i 2017, hadde britiske NME tre norske navn: Dagny, Sløtface og Pasha. Ingen av dem er globale stjerner ennå, men de to førstnevnte har fått til mye i utlandet. Til tross for noen konserter i utenfor Norge, har Pasha foreløpig fokusert mest på kongeriket vårt. Men nå legger 25-åringen kølla på bordet og spiller på den gigantiske festivalen Fredfades & Ivan Ave. Norsk rap på amerikansk radio er sjelden kost lell.)

«Right This Time» feat. Soul Gem har Pasha laget sammen med Los Angeles/St. Hanshaugen-produsenten Jerry Folk. 
Musikkvideoen, hvor Pasha ser ekstra pen ut, er regissert av Ola Kassen.  

Pasha forteller 730 at han også er oppspilt når det kommer til sin SXSW-konsert. 

– Jeg er så fuckin’ gira på endelig dra til USA for første gang og faktisk ha noe å gjøre der. Jeg er spent på hva som skjer. Jeg har spilt mye rundt de siste årene, men dette blir noe helt annet. Jeg kommer til å gi alt. Jeg har ikke en dritt å tape på dette. Tiden framover blir sinnssykt spennende med Rockefeller-konsert, ny musikk, og nå USA som har vært en drøm lenge. Ønsk meg lykke til!

Ny norsk flamme: 18 år gamle LAUREN fra Oslo debuterer med «Slave»