Østlandsk drømmeduo hyller/disser Bergen – se video

7. jun 2018 kl. 00:00
VIEWS (SKJERMBILDE)

VIEWS (SKJERMBILDE)

Morgan Sulele og Oral Bee er begge sommeren personifisert. Så det skulle bare mangle at de to linket opp igjen etter vinterens «Høyt over Oslo» – sjekk ut duoens nye, potensielle smash nedenfor.

Bærum/Nesodden-tospannet kjører på med nok en «hyllest» til en norsk by, men denne gangen vender de blikket mot Vestlandet.

(Selv om låten eeegentlig handler om kjærlighet, så klart.)

Se premiere på musikkvideoen til «Det regner alltid i Bergen»:

Hei gutta, hvordan er livet om dagen?

Morgan Sulele: –  Livet kan jo faktisk ikke bli sweetere enn det er nå! Det er varmerekord, straks sommerferie og ny låt er ute så da er livet fullstendig makeløst komplett.

Oral Bee: – Jeg lever livet til en boss, er velsignet as fuck. Våkner opp og bawler automatisk.

Dere klarte – utrolig nok – å skyte videoen i Bergen på en solskinnsdag. Hvordan var den opplevelsen?

Morgan Sulele: – Det var jo faktisk utrolig uflaks! MEN da får faktisk folk en sjelden mulighet og en illusjon om at det faktisk kan være fint vær i Bergen. Vi vet jo alle sammen at det ikke er tilfelle. Men dagen var funny, jeg og Beezy lekte oss rundt i Bergen og det var ekstremt gøy.

Oral Bee: – Det var en strålende dag i Bergen, byen skinte på sitt sterkeste og fikk tittelen på låta til å skamme seg. Vi var heldige som hadde fått innvilget turist-visum så vi fikk anledning til å marinere på Ulrikken og drikke lokal Perle & Bruse-brus.

Hva er det beste og verste med Bergen? Vær ærlig.

Morgan Sulele: – Det beste må være den fine stemningen i Bergen by og hyggelige mennesker. Det verste er uten tvil SK Brann når de leder serien. Da blir det kjepphøyhet lang vei.

Oral Bee: – Det beste er nok at byen ikke er fremmed for å gjøre det big. De selger 1 meter lange pølser på Trekroner’n. Og en burger som veier 1,6 kg på Inside Burger. Og så kommer mange av de feteste spillerne i det norske rap-gamet fra Bergen. Det verste er tradisjonelt sett været, men de siste gangene jeg har vært der har det vært borderline Cali-vær.

Fortsetter nedenfor

Fast Track Boyz! Er i Bergen og spiller inn video med @morgan_sulele Ny smash kommer snart…

Et innlegg delt av Big Oral Bee (@beezybaby1450)


Fullfør setningen: «Morgan Sulele og Oral Bee er den beste duoen siden…»

Morgan Sulele: – Gunnarson og Nannskog.

Oral Bee: – Dan Børge og Vaktmester’n.

Bortsett fra dere selv, hvem tror dere kommer til å stå for årets sommerhit?

Morgan Sulele: – Jeg tror selvfølgelig Petter Katastrofes låt som kommer nå på fredag kommer til å sette seg i hjernebarken til det norske folket. Ellers tror Mads Hansen har et godt utgangspunkt. For ei fyr!

Oral Bee: – Det må bli Splash Bros. feat ZadeKing «Drømmer Om Deg». Ellers så er jo fjorårets sommerhit «Baris» med Mr. Pimp-Lotion fortsatt poppin’.

Sør-Norge er jo Syden akkurat nå. Har dere noen gode sommertips?

Morgan Sulele: – Dra på stranda, ta på solkrem, bli brun og ikke vær bekymra. Det tar man i høst 🤟

Oral Bee: – Nesodden ser ut som en smaragd for tiden, så strendene på den hellige halvøya er utvilsomt verdt å sjekke ut! Og så blir det garantert sommerstemning på Oral Bee-konserter. For eksempel på Sirkus i Bygdøy Allé (9.6), Urban Street Festival i Sandnes m/Morgan Sulele (16.6), Jacob Aall i Bergen (23.6), Skjærhallen Torg Hvaler (20.7), Stavanger Sportscafé (3.8), Strømstadfestivalen (4.8), Skuret i Trondheim (11.8) og Sentrum Scene (1.9). Yabba!

Se også: ZadeKing drømmer om bunad-babe på Mallorca <3

Del saken: