OsloGirls: Tusen takk for alt

3. nov 2010 kl. 00:00
ISABELLE RINGNES, NATHALIE HELGERUD, MARIE AMANDA AGAPI, ASTRID DYSON (GURO BEITOHAUGEN)
Oppgjørets 10 minutter har kommet. De to siste episodene. Jeg slår ikke lenger takten med foten til introen: Jeg vil bare dø.
Episode 17: VG Nett
Det er Sex and the City-premiere på Klingenberg kino. Karius og Isabelle har inntatt den røde løperen, og Karius fastslår at det begynner å bli ganske tettpakket med journalister. Sjukt, jeg oppdaget også akkurat det. Bra hun bekreftet det.
Isabelle synes de har fått en grei plass.

Astrid er nervøs og tygger på leppene sine.- Vi var her drittidlig, overbeviser Isabelle henne om.- Ja … Karius gaper og ser tomt ut i luften.

Karius begynner å snakke om BH-en sin, men Isabelle begynner å rope så høyt om at hun ikke vet hvem noen av kjendisene er, så jeg får ikke hørt hva Karius sier om BH-en. Typisk.
(VG NETT)

Kameramannen som skulle filme intervjuene har dratt til feil kino, og nå kommer alle kjendisene snart. EPIC FAIL.Karius og Isabelle prøver å brainstorme seg fram til en reserveløsning.- Hvor er penn og papir, liksom? spør IsabelleAstrid vet ikke og kikker rundt på den røde løperen etter noe brukbart.Isabelle tygger nervøst på den rosa iPhone-en sin, som alle unntatt Karius og Isabelle vet at har båndopptaker. Plutselig kommer det en liten fyr bærende på et minikamera og mic.- Å herregud, er det deg! skriker Isabelle. Karius river kameramannen til seg som om det var en Ed Hardy-bukse på salg.

– ER DU PÅ? roper Isabelle og brøyter seg inn mellom kjendisene. Karius løper etter og slår henne HARDT i ryggen
– LYKKE TIL ISABELLE!!!!!!
(VG NETT)
For en stressende bransje.
Etter å ha tørrpratet med et knippe z-kjendiser, bærer det tilbake til Min Mote-lokalene for å se gjennom stoffet.
Karius og Isabelle setter seg på hver sin side av kameramannen og snakker GJENNOM hodet hans. 
– Her tror jeg vi har mistet litt lyd, hvisker kameramannen forsiktig.
– NEEEEEEEEEEI, gauler Isabelle inn i øret hans.
– HYL, roper Karius.
Stillhet.
– Vi redder det, det ordner seg, sier datafreaken beroligende.
–  FJOH, puster Karius og tørker bort sjøen av armhulesvette fra bordet med det ene ermet.
(VG NETT)
Karius spør seg selv:
– Vi har mange intervjuer, men er det bra nok? Det er spørsmålet.
Episode 18: VG Nett
Det er Sex and the City-premiereFEST. Karius og Isabelle står og mingler med Min Mote-heks Silje, og alle drikker av Möet-glass og snakker om intervjuene. Karius på sin side har fått seg en liten minimuffins, så hun har ikke tid til å høre på Silje.
(VG NETT)
Som den eneste middels oppegående jenta i hele serien, fører Isabelle en samtale med hekse-Silje. Hun er tydelig på jakt etter anerkjennelse og et endelig resultat. Hekse-Silje nøler. Stemningen er til å ta og føle på, så jeg tisser meg ut.
– Jeg må innrømme at i starten var jeg veldig usikker. Dere gjorde mye rart. Vi har vært gjennom mye. Men jeg har sett gjennom det dere har gjort, og vi vil legge det ut på Min Mote.
Alle jubler. 
Hvilken prestisje: En sak på Min Mote, som har 10 lesere i uken.
– Det må vi skåle for, rauter Karius og styrter Cavaen sin.
(VG NETT)
MA og Nathalie er selvsagt også der. MA er emo og Nathalie er drita. Men nå skal de nok en gang bare drite i gutter og ha det gøy. Satse på karriere og sånt. Lasse og Party-Odd ass. De er historie.
– WOOOOOHO, sier Nathalie.
(VG NETT)
Festlige Erlend er også der. Han kommer med et siste og ikke minst klokt råd til jentene:
– Drit nu i gutta et halvt år, jobb som faen – så love æ at dæm kommer løpanes. Æ love, æ har hængelås på døra liksom. Bye bye!
Herregud …
(VG NETT)
Men dér. Inne i hønseflokken på Sex and the City-fest. Jeg skimter en sjeløyd Lasse som baner seg gjennom mengden – med kun ett mål for øyet (i alle fall det ene?). Han kommer for å fortelle MA at han er gay. Det MÅ være derfor. Men nei. Han strekker fram en arm, og MA blomstrer. Han fører henne ut, for nå skal de hjem og ta jomfrudommen hennes!  Woho, endelig – sexscener!
(VG NETT)
Men så er det plutselig SLUTT? WHAT, er det ikke noen som DØR engang? 
Terningkast 1.
Les alle tidligere recaps her: OsloHøns