OsloGirls: Techno og sjampis

22. sep 2010 kl. 00:00
Hellige tre konger, dette var en lang episode. Jeg er helt svett. Hele 11 minutter med glamour og nerver i spenn. Men jeg delte inn episoden i to etapper og kom godt ut av det! 
OsloGirls episode 6: VG Nett
En ny dag på Min Mote-kontoret. Astrid og Isabelle får årets tips av den smarte nordlending-assistenten om hva de kan gjøre for å imponere hekse-Silje. Jentene drar ut for å finne klær til en moteserie, og imens de ler og koser seg får vi lytte til flott techno. Etter omtrent et halvt døgn technoshopping begynner jentene å føre en samtale, men regissøren har glemt å skru av technoen. Det mimes. Det går for det samme.

Tilbake på kontoret har Silje til en forandring åpenbart tatt på seg glad-trusa, og hyler i ekstase hver gang jentene viser et nytt plagg. Isabelle kunne ha dratt opp et kadaver, og Silje hadde ropt: «Den var fin!» Men idet Astrid tar opp jeans-jakken med en kvinne på baksiden, håner Silje henne og takker for innsatsen.

Silje skulle nok ønske hun heller hadde Marie Amanda til å hjelpe seg. Er det noe Marie Amanda er god på, så er det mote:

Popstjerne Anine Stang ringer Marie Amanda.
– Hei søta! (?)

De skal møtes. Nå blir det fest.

Jentene + Nathalie møtes i en bakgård. I sekundet de setter seg ned spør Nathalie om de ikke skal åpne den vinflasken snart. De ler det vekk, men Anine og MA ser på hverandre med angst i blikket. MA setter dødsstøtet og spretter flaska. Det spruter masse, og MA opplyser om at hun ikke rørte korken engang. Sjukt. Alle ler. Samtalen er igang. Håper de har mer enn en flaske vin. Alkis-Nathalie håper partysvensken fra første episode også skal på festen hvor de skal. Seff skal han det, han er jo partysvenske.

Vi får se en liten smakebit fra fortsettelsen; Nathalie ligger på bakken i Frognerparken med solbriller midt på natten. Ikke for å ødelegge, men jeg tror kanskje Nathalie dør i neste episode.
Se også: Episode 1 & 2: Partysvensker, vin og vrient intervju

Episode 3, 4 & 5: Kaffedrama, Total Makeover og Mister X