OsloGirls: Sjuk overraskelse og miljøforurensing

16. okt 2010 kl. 00:00
(VG NETT)
Nei, nå… Nå… For en episode… FOR en episode… Jaja. Skulle bare ønske jeg var Marie Amanda, jeg. Tenk alt det gøyale hun får oppleve. Sikkert.
Episode 13: VG Nett
MA sitter som vanlig(?) på jobben sin i Radio Energy. Hun har besøk av to jenter med bart i studio som prøver å ta all oppmerksomheten bort fra MA, men de lurer ikke meg.
Tina, eller Bettina, eller WTF hvem bryr seg –  uansett, de spør MA om hun er forelsket. MA kniser og bekrefter at ja, det er hun. I en gutt. Javel. Tina eller Bettina forteller at de møtte en fyr utenfor i sted som hadde en overraskelse til MA, en motorsykkelhjelm, og at det står en fyr utenfor med motorsykkel utenfor og venter på henne. MA tror ikke på dem og
bare – NÆÆÆÆH, men bartejentene overtaler henne til å gå ut og sjekke.
MA spør kollegaen sin om hun får lov til å gå fra jobb, noe som er helt greit – kanskje fordi hun må rekke den ordentlige jobben sin i informasjonen på Steen og Strøm.
Utenfor står tidenes hunk med solbriller og røyker. Jesus fucking Christ, det er helt sikkert Lasse! Endelig får vi møte mystiske Lasse!
Marie Amanda kan ikke tro sine egne solbrilleøgon idet hun oppdager hvem det er. Hun kaster seg over ham og Lasse stumper røyken hardt i bakhodet hennes før han hjelper henne på med motorsykkelhjelmen som han strammer så hardt at hun kveles. Nesten. Men MA er likeglad og skæver rundt ham på motorsykkelen der de kjører inn i solnedgangen.

Plutselig er de på en benk på Ekebergtoppen i solnedgangen. Lasse har tatt av seg solbrillene og…WTF???? HJELP!
Ikke engang MA tør å se på ham, så hun gjemmer hodet sitt i jakken armhulen hans(?) og sier i stedet at han lukter godt. Han smiler fornøyd når han innser hvor dette kommer til å ende.

– Se så fint det er med det rosa, sier MA og peker på himmelen.
– Øh, hvor?, spør Lasse forvirret og ser på den rosa himmelen. Tosk.
Plutselig blir Lasse nervøs og bare…øh, eh, heh. MA spør om det er noe galt og må ta en titt på ham. Hun rynker øyenbrynene. Skjønner jeg godt.
– Jeg ville bare si at jeg liker deg, sier han omsider.
Og det måtte du kjøre helt opp til Ekebergåsen på motorsykkel for å fortelle? Kunne du ikke bare ha sendt en SMS sånn som vanlige folk? Og neste gang tar dere faen meg buss, ass. Tenk litt på miljøet, det er en grunn til at himmelen er rosa lism.
Men MA er igjen likeglad og kniser, mens Lasse gliser fornøyd og vet at han får penger for å spille gay på OsloGirls. For Lasse, hvis du ikke fikk penger for å være med er du faen meg dum.

Episode 1 & 2: Partysvensker, vin og vrient intervju

Episode 3, 4 & 5: Kaffedrama, total makeover og Mister X

Episode 6: Techno og sjampis

Episode 7: Trekantdrama, parknach og suksess

Episode 8: Forelskelse og tragisk sol-fail

Episode 9: Fyllesyke, flashbacks og hard tenking

Episode 10: Hva gjør DERE her?
Episode 11: Forsentkomming, spennende SMS og veskekritikk
Episode 12: Alvorlig trussel og mangel på menn