OsloGirls: Forsentkomming, spennende SMS og veskekritikk

14. okt 2010 kl. 00:00
(VG NETT)
Det er lenge siden vi har prøvd å samle trådene etter en OsloGirls-episode, og det gjør dermed ekstra godt å sette seg ned i godstolen og høre introen spille vakkert i mine ører. Og hva som har skjedd med de fire jentene siden sist, spør du? Ingenting. Absolutt ingenting.
Episode 11: VG Nett
MA er emo. Skikkelig blod-emo. Presser puta over ansiktet og prøver mest sannsynlig på å ta livet sitt. Men hun rekker det ikke, for Lasse ringer. Men ikke faen om hun tar den, han tok tross alt ikke telefonen da hun ringte ham 14 ganger på rad i går.
Se også: OsloGirl emo på ekte
I mellomtiden har festlige Erlend photoshoot, og til anledningen har har hyret inn Isabelle og Karius. (Fikk forresten en trist mail fra Astrid/Karius om at hun helst ser at jeg kaller henne klovn i stedet for Karius. Jeg kaller deg hva jeg vil jævla troll.)
Uansett. Karius og Isabelle kommer to timer for sent, så festlige Erlend måtte gjør alt sjøl og hæng opp klæan sjøl til og med. Han stresser. Isabelle og Karius er redde. Shit, sier de og går ut i gangen.
Men herregud. Nå fikk Karius SMS av Party-Odd. Oh. My. God.
– Han vil at vi skal gå på date.
– Å herregud, hyggelig!, Sier Isabelle
– Veldig hyggelig faktisk, synes Karius.
– Ja, veldig hyggelig², slår Isabelle fast.
Karius er usikker på om hun skal svare med en gang liksom.
Ja med stor J mener Isabelle. Karius svarer. Hun kan ikke tro det. Hun gaper.
Jentene bruker rekordlang tid på å hente kaffe til festlige Erlend og slavene hans. De unnskylder med at det var lang kø og de visste ikke hvor kaffemaskinen sto. Men festlige Erlend så at dem sto å skravla i gangen assa, så hær e d bare å prøv sæ. Som straff må de gni krem på modellens kropp.
Ting må ifølge festlige Erlend skje fortfortfort, og han stresser rundt på tak-locationen med røykpakken og pepsi mexen sin. Plutselig revner det plutselig for Karius: Hun kritiserer festlige Erlends valg av veske.
Festlige Erlend måper.
– Ka du meinte med det egentlig? Har du vært med på den her prossessen egentlig?
Karius vet ikke.
– Du kan godt være litt ydmyk når du kaste ut av dæ sånn, sier Erlend tydelig såret.
Til slutt tar festlige, men strenge, Erlend av seg sinte-trusa og sier at de er dødsflinke assa. WTF, til hva? Holde kaffekoppen til modellen? Alle kysser og sier I love you før alle tar sats og kaster seg utenfor taket, ned hundrevis av meter og dør.
I wish…

 
 
 
Episode 10: Hva gjør DERE her?