Ønskereprise: Slik får du (kanskje) Linni Meisters kropp

16. mar 2013 kl. 00:00
YUMMY MUMMY? (YOUTUBE/TOR LINDSETH)
– Victoria’s Secret-jentene er jo på catwalken et par uker etter at de har fått barn, så etter litt trening ser jeg nok bra ut.

Rett før hun fødte, fortalte Linni Meister at hun hadde booket to fotoshoots kun tre uker etter fødselen. Noe som ikke overraskende nok innebar lite klær.

I dag er det ikke lett å se at den norsk-srilankiske modellen er en fersk mor, kanskje blant annet takket være hennes daglige innsats på stuegulvet.

– Dette er 20 minutters ekspresstrening jeg driver med, sier gladjenta i en videosnutt hun publiserte på YouTube og sin blogg, med seg selv bak og foran kameraet.

Aerobic-rutinen består av den latinske «treningsdansen» Zumba, som ifølge Linni «trener magemusklene og løfter rumpa».

I videoen røper hun også hva slags næring man bør få i seg for å få hennes kropp. (Brystregionen krever trolig noe fysisk justering.)

– Hvis du vil følge samme diett som meg, så må dere spise en skål med Honni-Korn, med litt melk selvfølgelig, en mintsjokolade, for å få litt ekstra energi.

Nedenfor filmer Linni seg selv i aksjon mens hennes baby Dennis slapper av i stolen sin:

Bærums-jenta har ennå ikke annonsert noen planer om en workout-DVD, men det er muligens et visst marked for et slikt Linni-produkt.

Apropos film: Platinablondinen forteller 730 at hun alltid har fått høre at hun ligner på sin favorittskuespiller Brittany Murphy, og at hun ble tilbudt casting for en rolle i problematiske Sin City 2, som søsteren til Brittanys karakter Shellie.