Offset med selfie-video hvor han trygler om å få tilbake Cardi B – innen jul

15. des 2018 kl. 00:00
– VÆR SÅ SNILL (INSTAGRAM)

– VÆR SÅ SNILL (INSTAGRAM)


– Jeg har bare ett bursdagsønske og det er å få tilbake min kone Cardi, hvis du skjønner hva jeg mener. Vi går gjennom mye akkurat nå.


10 dager etter at Cardi B helt rolig annonserte
at hun skal skilles fra Offset (fem måneder etter at de fikk snåterusken Kulture), så er Migos-halvdelen fryktelig lei seg for det han har gjort. Og trolig ganske trist fordi han ble tatt på fersken.


Atlanta-gutten, som fylte 27 i går, beklager oppførselen sin etter at tekstmeldinger
hvor han forsøker å få til ensession med rapperen Cuban Doll og hennes frigjorte venninne Summer Bunni ble lekket.


– Jeg vil si unnskyld til deg, Cardi, jeg vet jeg gjorde deg flau. Jeg savner deg sinnsykt mye. Jeg gjorde aktiviteter jeg ikke skulle gjort… Jeg har vært en egoistisk, loka ektemann, sha mener.


(Vi tar oss litt friheter vedrørende oversettelsene, men han sier mer eller mindre det samme nedenfor.)


Offset lirer også av seg denne beklagende klassikeren.


– Jeg forsøker å bli en bedre person.


Kåtskalken avslutter med å si at han ønsker å tilbringe julen med hun og Kulture – og resten av livet. Helt på slutten sier Offset at han «ikke knullet den jenta».

View this post on Instagram

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) onSummer Bunni er også fryktelig lei seg over det som har skjedd: Se video Offset har kontinuerlig blitt anklaget for utroskap etter bryllupet med Cardi i september 2017.
 
I høst skal Cardi angivelig ha fått de populære New York-søstrene Jade og Baddie Gi angrepet fordi Offset hadde bollet seg med dem.  

View this post on Instagram

A post shared by NO TWITTER!! NO FB 🚫 NY/NJ (@baddiegi__) on
I forrige uke twitret Offset at han savner eksen. I CAPS LOCK.Rett etterpå spilte Cardi i Chicago – uten den gigantiske ringen hun fikk av Offset – hvor hun gjorde om teksten
på «Motorsport».

– I get up set off / I turn Offset on / I told him the other day / man, we should sell that pornLinjen ble til:– I get up set off / I turn Offset on / I told him the other day / yeah, we gonna get a divorce

(Forhåpentligvis lekker ikke den sextapen som hun referer til.)Offset har også barn med kvinnene Justine Watson, Oriel Jamie og rapperen Shya L’Amour. Førstnevnte, som er moren til Offsets 8 år gamle sønn, saksøkte rapperen for å ikke ha betalt barnebidrag.


Offsets soloalbum skulle egentlig ut på fredag, noe som gjorde at internettet spekulerte i om bruddet var et PR-stunt. Platen kom altså ikke og en ny dato er ikke annonsert. 


Mange mener likevel at Bronx-jenta kommer til å ta ham tilbake.  
 

Så, hva tror du?

Cardi B ser blid ut tross for situasjonen: Se smakesnutt fra Carpool Karaoke med rapmor