NSFW-bildene til Nicki Minaj skuffer Eve

23. nov 2017 kl. 00:00
TOMMELEN NED FRA EVE (INTERSCOPE, PAPER)

Tre år etter at glinsende rumpebilde, så har bladet igjen satt nettet på hodet via en rumpefager kvinne.

Nicki Minaj har gjort bildeserien Minaj á Trois med den berømte, 64 år gamle, tyske fotografen Ellen von Unwerth, hvor rapperen har «trekant» med seg selv. Klærne er – stort sett – på, men hun er nesten toppløs på forsiden og poserer brunstig og freidig.

Se bildeserien via Melk & Honning her:

A post shared by MELK & HONNING (@melkoghonning) on

En som ikke liker det hun ser er Eve, noe hun forteller rett ut til Nicki på TV.

39-åringen, som etter 11 års stillhet forsøkte å gjøre comeback i 2013 (albumet Lip Lock debuterte på 46. plass på Billboard 200), er programleder på det daglige CBS-showet The Talk med blant andre Sharon Osbourne.

Ruff Ryders’ eks-first lady minner først om at hun spiller mot fire år yngre Nicki i fjorårets Barbershop: The Next Cut (regissert av Spike Lees fetter Malcolm D. Lee), og at hun kun har fine ting å si om henne.

– Jeg har jobbet med Nicki, jeg ble kjent med henne via Barbershop. Hun er en hyggelig person, hun er en fantastisk rapper og jeg respekterer henne som låtskriver. Men som kvinne… Slik jeg ser det, personlig ville jeg ikke klart å gjøre det.

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on


– I klimaet vi har nå så er dette ikke bra, sier Eve og referer kanskje til de mange anklagene om grov seksuell trakassering som har kommet frem i kjølvannet av Harvey Weinstein.

– Jeg synes enhver artist har rett til å uttrykke seg slik de har lyst til å uttrykke seg – og jeg respekterer det også. For meg personlig, da jeg begynte å komme meg oppover i bransjen, så innså jeg at unge jenter så opp til meg… Ikke at man har lyst til å være et forbilde, men det blir det du blir… Det er den du er… Det er et ansvar, selv om man liker det eller ikke, fortsetter Philadelphia-stjernen, som startet som stripper i Bronx da hun var 18, for så å bli signert til Dr. Dres Aftermath som Eve of Destruction det samme året. 

EVE SNAKKER OM BILDENE TIL NICKI (CBS)

– Nå som jeg har blitt eldre så har jeg forstått at jeg heller bare vil være en oppløftende stemme. Jeg kan være en stemme for de jentene som kanskje ikke har en stemme, på en annerledes måte, uten å vise meg frem og briljere sånn (med kroppen), men heller bruke hjernen, sier Eve, for så å henvende seg til Nickis tilhengere.

– Til Nicki-fansen… Jeg vet at jeg kommer til å få noen tweets fra fansen hennes, honey… Til Nickis fans; jeg elsker henne og respekterer henne, heia kvinner i hip-hop. Dette er bare ikke min greie, jeg synes ikke det er riktig.

SHARON SNAKKER OM BILDENE TIL NICKI (CBS)

I 1992 slapp Madconna kaffebordsboken Sex, hvor hun er helt naken og simulerer sex med blant andre Isabella Rossellini, Big Daddy Kane, Vanilla Ice og Naomi Campbell. 
Eves The Talk-kollega Sharon Osbourne minner om at popstjerner som provoserer seksuelt ikke er nytt. 

– Madonna gjorde dette for 30 år siden, sier Sharon, som mener Nicki (og Madonna?) har feil fokus.

– Det handler om musikken din, ikke at du elsker å bli sett på en spesiell måte. Du er en vakker ung kvinne, du er også en talentfull ung kvinne, du trenger ikke ta det ned til dette nivået, sier Sharon til den 34 år gamle New York-rapperen.

Nicki har i skrivende stund ennå ikke kommentert uttalelsene til Eve og Sharon offentlig. Men hun har garantert sagt noe på privaten.

Nicki skriver at Insta-bildet av Paper-coveret hennes har 2 millioner likes, og er det mest likte bildet i løpet av 24 timer så langt i Instagrams historie.
Samme dagen som Paper slapp omslagsbildet, kjørte 730 en Insta Stories-avstemning hvor 62 % ga tommelen opp, mens altså 38 % mente Nicki-coveret ble «for meget», basert på 35 000 stemmer. 

Kjapp stillbilde-video fra Nicki-shooten:

Teyana Taylor stiller i kun gullmaling (VIDEO)