Norsk internettstjerne er død

6. jun 2018 kl. 00:00

A post shared by 730.no (@730no) onSøndag kveld kunne man lese via flere sosiale medier at Niat Medhanie var omkommet etter en drukningsulykke. Nå er det offentliggjort. 20-åringen druknet da han badet i Buskerud. Han
 ble brakt på land, og det ble forsøkt livredning 


Niat har parodiert flere kjente låter via Facebook og YouTube, blant annet en veldig morsom versjon av «Hotline Bling», som 730
skrev om i 2015


Snutten fikk 300 000 visninger på ett døgn.


– Det er helt sykt med views, jeg hadde ikke forutsett dette,
sa Niat til 730 det samme året.


– Jeg er veldig glad at folk liker og deler den videre, og ikke minst blir jeg nesten rørt over tilbakemeldingene jeg har fått! Veldig koselig. Må jeg si jeg ble litt stolt av å se meg selv på samme side med Lil Wayne, Justin Bieber og mange andre kjendiser hos 730.


Kort tid etter laget han Facebook-video
med sin vri på Justin Biebers «What Do You Mean?» 
 


Hvil i fred, Niat.

Del saken: