Norgesvenner disser DJ-er

3. sep 2010 kl. 00:00
BIG BOI I OSLO, YELAWOLF I SIN KOMPIS' NYE VIDEO (ERIK FIVE GUNNERUD, UNIVERSAL)

– Yo DJ ain’t no DJ, he just make them fuckin’ mixtapes… Yo DJ ain’t no DJ, he just hit that instant replay!

Big Boi er old-school og liker ikke DJ-er som kun repeterer låtene på den korte listen til radiostasjonens businessorienterte musikksjef, samt dem som kjapt slenger sammen dvaske MP3-mixtapes. Dette forteller han på sin nye singel «You Ain’t No DJ», produsert av Andre 3000, med Alabamas hvite, stilige hip-hop-håp Yelawolf som gjest.

Ironisk nok likte ikke vi den anmasende låten før Tommy Tee repeterte den i 6-7 fredager på rad på National Rap Show i sommer. Nå sitter’n! Hvis hjernevasking funker så radio er nøkkelen. Noe annet som kan funke er videoer, og denne nye, enkel Parris-regisserte snutten drar også opp, med en klassisk Big Boi i Adidas-suit og Gucci-hatt, slanke Yelawolf som vanlig i baris, b-boys som snurrer rundt – og selvfølgelig en DJ.
Se videoen nedenfor, og last ned singelen og superalbumet for eksempel her: iTunes Platekompaniet

OutKast-halvdelen traff vi på Øya – se her – og den lyse ulven med spesialsveisen tok vi bilder av på Hovefestivalen: Titt!


«You Ain’t No DJ» er nok ikke beregnet på radio, men det er Big Bois andre ferske singel med sin gruppe Vonnegutt: Se dem fremføre den live her!