Norges svar på Paramore vil ta over landet: – Jo før, jo bedre!

9. jun 2016 kl. 00:00

Er du «Down»?

A photo posted by KitFai (@kitfai_music) onI høst da 730 hadde premiere på debut-EP’en til poprockerne i KitFai, fortalte de at det er lov å sammenligne dem med Paramore. Noe vi synes er bra, for vi liker Paramore.

Hvis du ikke har hørt den flotte musikken de lager ennå, burde du gjøre det . Grip finnes hos sånn cirka alle strømmetjenestene.

Oslo-bandet slipper ny singel i morgen, men du kan selvsagt høre den hos oss allerede nå. <3 


Lytt til den eksklusive snik-premieren av «Down», og les vårt mini-intervju med bandet under.

Hei KitFai! Hva er det kuleste dere har gjort siden vi pratet sist?

– Vi har jobbet en del med nye låter, og snekret sammen et par av de i studio. Alltid gøy å gå fra hammer og sag på øvingslokalet til vater og pussepapir i studio. Ellers har vi spilt litt rundt omkring, Festival Ø i Sarpsborg var gøy!

Grattis med singelslipp! Låten er dritbra ♥
Hva håper dere folk føler når de lytter til «Down»?

– Vi håper at folk skal få en god-feeling ut av låta selv om teksten kanskje ikke er så happy. Vi syns hvert fall den gjør seg utmerket som tilbehør til en ettermiddag i parken eller i bilen på vei til stranda!

Enig. Hva skjer i sommer?

– Vi skal blant annet spille på OverOslo og Pstereo i Trondheim! Kanskje vi også dukker opp et par andre steder, vi får se! Utover det skal vi lage masse nye låter, og legge skumle planer for fremtiden.

Fortsetter under

A photo posted by KitFai (@kitfai_music) on


Skal dere på noen festivaler?

– I tillegg til de vi allerede skal spille på, blir flere av oss å se på Slottsfjell, Øya, Audunbakken og på den lille festivalen SÅ2016 på Modum.

Har dere noen festivaltips?

– SÅ2016! Verdens koseligste familietreff. Masse fine folk og deilig musikk. Volumfestivalen. Bygdefest for bygdefolk og sånn..


Fortsetter under

A photo posted by KitFai (@kitfai_music) on


Topp tre norske låter akkurat nå?

– Ludvig Moon – «Cult Baby», Aiming for Enrike – «Newspeak» og High Tone Low – «101».

Når skal KitFai ta over Norge?

– Vi har en femårsplan på akkurat dette, med kakediagrammer, stolpediagrammer, punkter, underpunkter, underpunkter under underpunktene og fotnoter. Femårsplanen opererer med variabelt tidsperspektiv, så tidspunkt er ikke så nøye – jo før jo bedre!

Se også: Jusstudenter skuffet over Marcus & Martinus, skriver åpent brev til tvillingene