Netflix avslutter House of Cards

30. okt 2017 kl. 00:00
AVSLUTTER STORSUKSESSEN ETTER SJETTE SESONG.(NETFLIX)

Det gikk raskt, gitt! 
Tittelen til Netflix-giganten House of Cards får muligens en helt ny betydning når overfallsanklagene mot hovedstjernen Kevin Spacey, som ble kjent for mindre enn 24 timer siden. 
Det politiske dramaet, som har vært en av Netflix’ største suksesser helt fra begynnelsen av på lik linje med Orange is the New Black, hadde premiere på sin femte sesong i mai i år. 
Seriens sjette sesong, som skal slippes i løpet av neste år, vil bli den aller siste. En ikke navngitt Netflix-rep bekrefter angivelig overfor TVLine at dette ikke skyldes Spacey-skandalen.

Som 730 spekulerte hadde avgjørelsen om å avslutte serien blitt gjort for flere måneder siden, selv om annonseringen kom brått på. Tidspunktet er neppe tilfeldig. 
Natt til mandag kom rapportene om at skuespiller Anthony Rapp anklaget Spacey for forsøk på overgrep på en fest i 1986, da Rapp og Spacey var henholdsvis 14 og 26 år.
Spacey uttalte at han ikke husket noe av dette fordi han hadde vært så beruset, men at han var lei seg om dette faktisk hadde skjedd. 
Fornuftig nok brukte han også anledningen til å komme ut av skapet, noe som har blitt slaktet av LHBT-foreninger verden rundt som et latterlig PR-stunt.

Saken fortsetter under

NETFLIX ER BEKYMRET OVER SPACEY-ANKLAGENE, MEN BENEKTER AT DETTE PÅVIRKET BESLUTNINGEN OM Å AVSLUTTE SERIEN (NETFLIX)

I en pressemelding sluppet kort etter annonseringen skriver Netflix og produsentene Media Rights Capital at de er «dypt forstyrret» over anklagene mot Spacey, og at de har hatt møter med resten av casten for å forsikre seg om at alle fortsatt føler seg trygge under innspillingen. 
Pressemeldingen bekrefter forøvrig at Spacey ikke er med på innspillingen for øyeblikket.  
Produksjonen på sesong 6 av House of Cards startet tidligere denne måneden, men så langt vet vi nærmest ingenting om når eller hvordan fortellingen om familien Underwood slutter. 
Ifølge Sjekk heller ut denne makabre Netflix-serien