Nekter å ha spredd drøye rykter om Kim Kardashian

8. nov 2018 kl. 00:00
ALDRI GLEM KIM OG EKSKJÆRESTEN RAY J (VH1)

De siste dagene har det svirret flere rykter om Kim Kardashians tidligere sexliv med eksen Ray J.

Sistnevnte mest kjent som medsammensvoren i den berømte sextapen til reality-dronninga.

På grunn av nettopp dette, skulle en tro at vi visste nok om hva som foregikk på soverommet til det tidligere paret. Men den gang ei. 

Flere private historier begynte å spre seg etter at The Sun publiserte en artikkel, hvor det blant annet står at Ray hadde delt intime detaljer ute på byen i London forrige uke.

Ifølge The Sun hadde sangeren sagt at Kim hadde en Louis Vuitton-koffert som var full av sexleketøy, og at hun kunne stoppe midt i akten for å fikse sminken sin.

I tillegg hadde hun angivelig brukt 100 000 dollar (832 912 kroner) på stringtruser, og når momager Kris Jenner ringte, svarte hun nesten alltid telefonen.

På Twitter tok fansen fort tak i problemet og analyserte Rays eksponeringsbehov. Kimmy var selv rask på avtrekkeren.

Etter å ha bli kalt en patologisk løgner, delte sangeren en videosnutt på Instagram, hvor han avkrefter ryktene.

I snutten sier en oppgitt Ray:

– Jeg føler jeg må dele dette online for å slå ned alle falske rykter som har blitt spredt om meg, og om hva jeg har sagt om noen jeg har vært med i fortiden.

– La meg gjøre en ting klart: Jeg er på et bra sted i livet. Jeg er lykkelig. Jeg elsker kona mi. Jeg har fått en nydelig liten jente, hennes navn er Melody Love Norwood, og jeg har prøvd å være den beste faren jeg kan være. Jeg ville aldri sagt disse tingene etter å ha sett kona mi gå gjennom en 28 timer lang fødsel. OK?

– Personen jeg er i dag er ikke den jeg var før, og dere må alle prøve å gi meg en sjanse til å vokse, og til å elske og respektere de menneskene jeg er sammen med uten å baksnakke navnet mitt, vær så snill.

– Gud jobber, og det prøver tydeligvis djevelen å gjøre også. Men det vil ikke skje. Jeg vil ikke la det skje, dere. Jeg elsker kona mi, og jeg har ingenting annet enn respekt for alle ute der – både fra fortiden og nåtiden.

Se dette innlegget på Instagram

FALSE RUMORS! – I’ve done at least 10 interviews in the past 2weeks in #London and I’ve been respectful to everyone! These rumors are false and uncalled for! My family is all that matters and that’s all I live for. The old ray J is dead. Let him RIP. I’m a new man with new responsibilities and moral values. Don’t believe everything you read. Much love and respect! #LetGodWork and GO VOTE!!!

Et innlegg delt av Ray J • «RIGHT ON TIME» (@rayj)

Vi håper begge parter nå har sjelefred <3

Se også: Kim Kardashian hetses på nettet på grunn av veske 🙁