Nå bekrefter de bruddet

2. jul 2018 kl. 00:00

Ønskereprise: Det første møtet <3

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Etter å ha avfeid ryktene i flere måneder bekrefter Liam Payne og Cheryl Tweedy (aka Cheryl Cole) at de går hver til sitt.

Paret var sammen i to og et halvt år, men traff hverandre først for ti år siden, da en 14 år gammel Liam  var på X Factor-audition. Ti år eldre Cheryl var med i seriens dommerpanel. Liam gikk videre, men røk ut før finalerundene. To år senere deltok han på nytt, og ble en del av det ganske kjente boybandet One Direction.

Liam og Cheryl fikk sønnen Bear for litt over et år siden. Det ryktes lenge at de hadde giftet seg i skjul, blant annet fordi de omtalte hverandre som ektefolk, men et bryllup ble aldri bekreftet. Ryktene om bruddet startet tidligere i år da paret sjeldent ble sett sammen. Liam var fullt opptatt med solokarrieren sin, mens Cheryl var mye hjemme alene hjemme med Bear.

35-åringen har vært gift to ganger tidligere, først med fotballspiller Ashley Cole (som var utro en rekke ganger) og så med restauranteier Jean-Bernard Fernandez-Versini, som hun giftet seg med etter bare to måneder.

Det er 2018, så Cheryl og Liam bekrefter bruddet via Twitter:

Trist! Her møtes de for første gang:

Se også: Ariana Grande utleverte Mac Miller på Twitter etter bruddet