nytt
Skiller lag?
Eller bare brødre som krangler?
HEIDI@730.NO 13. jan 2019 kl. 07.14FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SWAE LEE OG SLIM JXMMI (EARDRUMMERS/INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Da 730 traff Rae Sremmurd backstage på Rockefeller i Oslo i 2015, kranglet Swae Lee og Slim Jxmmi så mye at sistnevnte droppet intervjuet. 
 
Men sånn er det med brødre, og i etterkant har de holdt koken sammen. Det har dog vært rykter om dårlig stemning, og Jxmmi - eller som han egentlig heter; Aaquil Brown - tok til Twitter på lørdag og hintet om at duoen skiller lag. 

– Dere vant, det er avsluttet... Jeg er ikke Rae Sremmurd, jeg er Slim Jxmmi og jeg skal synke eller svømme på egenhånd... Jeg kjøpte et hus til 1 million dollar til moren min via MITT arbeide, skrev 27-åringen etter at de gikk av scenen i Sydney.
 
Et par timer senere slettet han flere tweets. Rae Sremmurd spilte på FOMO-festivalen hvor de opptrådte med blant andre norgesaktuelle Nicki Minaj, norgesaktuelle Aminé og den australske sangeren/rapperen Carmouflage Rose
 
For en uke siden twitret Swae at han aldri skal forlate gruppen og at folk må slutte å spekulere.  

Jxmmi postet «Rip slim Jim» på Instagram og teaset sitt neste soloalbum.

Fortsetter nedenfor duoens globale smash «Black Beatles» med Gucci Mane, som tok andreplass på VG-lista i 2016:Brødrene, som er signert til Mike Will Made-It og hans EarDrummers (Rae Sremmurd baklengs), slapp trippelalbumet SR3MM i sommer, med en gruppeplate og solosettene Swaecation og Jxmtro.

Swae forteller Billboard at han håpet solodebuten Swaecation skulle få høyere salg/streaming-tall, men konkluderer med at låtene var for «fremtidsrettet».

– Folk må kanskje gå tilbak (til albumet) om to år for å kunne sette maks pris på det, sier 23-åringen.

😊 
 
Swae tok nylig 6. plass på VG-lista med «Sunflower» med Post Malone, fra Spider-Man: Into the Spider-Verse: Se musikkvideoen her 
 
Mississippi-gutten skriver også sanger for andre artister, blant annet skrev han «Formation» for Beyoncé. 
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?