nytt
Ingen land elsker ham mer enn Norge
Snart gjør stjerneskuddet sin første norske konsert.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  08. jan 2019 kl. 10.18FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SÅ POPULÆR HER AT HAN NESTEN BLIR LITT NORSK (WARNER)

Alec Benjamin holder i disse dager på å slå gjennom internasjonalt, men aller størst er han i Norge. Noe han trolig vil huske hvis/når han blir global superstjerne. 

Den Los Angeles-baserte Arizona-gutten gjør sin første gig på norsk jord 31. januar, men Parkteatrets Yngling-konsert (fri alder!) i Oslo er allerede utsolgt. Vi blir dog ikke veldig overrasket om han kommer tilbake til en større scene i løpet av 2019/2020. 

Gjennombruddssingelen «Let Me Down Slowly» (fra mai) har ennå ikke nådd Billboard Hot 100 i hjemlandet, men låten begynner omsider å få fotfeste verden over. I Malaysia dundret den inn på en 20. plass, mens den i Norge peaket på 14. plass på VG-lista – høyere enn noe annet sted i verden. 

Sangen runder straks 100 mill. avspillinger hos Spotify. 

Uten sammenligning for øvrig – XXXTentacions debutalbum ble #1 i Norge som eneste land i verden – kort tid etter var han en av verdens største artister. 

I natt gjestet Alec Benjamin The Late Late Show med James Corden, og 24-åringen gjør god figur på amerikansk fjernsyn. Se video: Se også: Koreansk superstjerne rekorden til Drake – så det holder
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?