nytt
Norsk stjerneskudd for 2019 💫
Royane er seg selv.
HEIDI@730.NO 31. des 2018 kl. 15.42FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Hun har allerede bygget seg opp en fanbase, først og fremst fordi hun er en stilig bad bitch. Men Royane Harkati fra Drammen er straks klar til å vise seg frem som artist. Denne måneden slapp hun første smakebit, som ikke er en offisiell debutsingel.  

Sjekk ut Royanes video her - laget av Will Trillest:


– Jeg vil først og fremst si jeg er meg selv som artist, og sounden min kommer av momentet jeg er i når jeg spiller inn, sier Royane til 730, som er født i Spania og oppvokst i Marokko før hun flyttet til Norge.

– Jeg føler musikk handler om kreativitet, personlighet og følelser, noe som gjør at musikken min ofte blir preget av hvordan jeg føler meg. Når det kommer til hvem som inspirer meg, så har jeg vokst opp med mye ulik musikk som barn. Alt fra tradisjonell musikk fra Marokko og latinsk musikk til R&B og hip-hop.


Royane har drevet med musikk siden hun var liten, men startet å satse mer seriøst de to siste årene. Hvis sangeren fikk velge tre favorittartister å lage låt med, vil det bli Beyonce, Stevie Wonder og Snoop Dogg. Men når det kommer til norske favoritter, er hun…. Litt mer usikker :)

– Jeg har ikke hørt nok på hva Norge har å by på, men utifra hva jeg hører og ser finnes det jo masse bra. Jeg lover å bli flinkere til å følge med!

45k følgere på Instagram kommer godt med. Hvordan blir Insta Life fremover?

– Tidligere har vel mange sett på meg som en Instagram-influencer, men etter at jeg bestemte meg for å satse mer på en musikkarriere, endres feeden som et resultat av akkurat dette.

Hva liker du mest med Insta?

– Networking og promo

Hva irriterer deg mest med Insta?

– Negative mennesker. 

Hvilket Insta-bilde er din fav?

– Dette, fordi det ble tatt veldig spontant og resultatet ble kult.


Hva er planen din for 2019?

– Lage musikk, jobbe hardt, være en bra mamma, stay healthy and positive! 

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?