nytt
Glem Sam Smith, her er den nye singelen til Ruben 💫
Gud bedre!
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  28. des 2018 kl. 10.06FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

De fleste norske og internasjonale artister tar seg en velfortjent pause i slutten av desember. Topplistene er uansett dominert av julelåter (spesielt i nisselandet Norge), men Ruben Markussen lar seg ikke stoppe av det. Nordlendingen vet nemlig et og annet om å klamre seg fast på toppen av streaminglistene, og kan fort få en musikalsk hat-trick med sin nye singel. 

Se også: 730 traff Ruben på høgskolen i Hedmark i 2016 <3

14 måneder etter release er «Walls» (som 730 hadde førpremiere på) fortsatt inne på Spotify topp 200, foran nyere låter som Money» (Cardi B) og «Favela» (Alok og Ina Wroldsen). Juni-singelen «The Half» er fortsatt inne på topp 100, og var totalt 16 uker på VG-lista topp 20. 

I dag følger Bjarkøy-gutten opp den sinnssyke suksessen med en ny pop-perle. På selvproduserte «Lay By Me» tar Ruben det ned noen hakk, og viser frem suveren stemmeprakt à la Sam Smith, Adele og Khalid. 

– «Lay By Me» er jeg som prøver å gi tilbake til folk som trenger det. Denne årstiden kan oppleves som mørk og ensom for mange og da er det viktig å ikke glemme at man har noen. Om det ikke er noen man fysisk kan ligge inntil så er det alltid noen der dersom man søker det, sier Ruben om sin nye singel. 

Kyrre og Alan, hvis dere ikke har sklidd inn i Rubens DM ennå... Hør her: Videopremieren får du snart hos 730. 

Se også: Emo overtenning fra norsk 17-åring
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?