nytt
De tre feteste fra Wu-Tang Clan stiller for Teyana Taylor
Se video.
CHIOMA@730.NO 16. des 2018 kl. 12.50FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

TIMBS FOR ALL SEASONS FOR ASS KICKING REASONS (G.O.O.D. MUSIC/DEF JAM/UNIVERSAL)

2018 var ikke bare et råflott år for rap, det ble også et slags comeback for R&B. 
 
En av de beste platene i sjangeren fikk vi fra G.O.O.D. Musics førstedame Teyana Taylor via hennes andre album K.T.S.E. (Keep That Same Energy).  
 
K.T.S.E.  (G.O.O.D. MUSIC/DEF JAM/UNIVERSAL)
 
En av singlene herfra, «Gonna Love Me» produsert av Ye, Mike Dean og Boogz, har fått remix med Ghostface Killah, Method Man og Raekwon. 
 
Nå har 28-åringen selv regissert en passende retroaktig musikkvideo med Ghostface og Meth (Reka er ikke med i snutten), hvor Ghost spiller mannen til en sjalu Teyana.  

Vi står for at de tre veteranene er de feteste i Wu-Tang Clan. Men RZA er også kul.


(Hvis du er EKTE Wu-blodfan, har du trolig forsøkt å hygge deg med Method Mans sjette soloalbum Meth Lab Season 2: The Lithium, som han slapp på fredag. Settet har med Raekwon, Capadonna, Masta Killa, Noreaga, Redman, Sheek Louch, Rock fra Heltah Skeltah og Snoop Dogg. For to uker siden kom Ghostface med dobbeltalbumet Ghost Files, som er remixer av Lost Files fra tidligere i år. Raekwon slapp sitt syvende album The Wild i fjor.)

Se videoen til Teyana Taylor «Gonna Love Me (Remix)» feat. Ghostface Killah, Method Man & Raekwon:PS: Ordet på gatene er at Wu snart vender tilbake til kongeriket Norge. 

En ekstremt sprek Teyana stjal showet i musikkvideoen til Kanyes «Fade». Se snutten på nytt og tenk på dine nyttårsforsetter. Kort tid etter stilte småbarnsmoren naken, kun iført noen strøk gullmaling i videoen til «Champions».

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?