nytt
Norsk videopremiere: Jonas Benyoub med Yosef fra Madcon
Fersk flinkis x suveren veteran.
 16. des 2018 kl. 10.47FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

OUFFFF (DEF JAM NORGE/UNIVERSAL)

2018 har vært produktivt for Jonas Benyoub. Nå avslutter Oslo-gutten kalenderen med video med selveste Yosef fra Madcon; fortsatt en av av de desidert kvasseste rapperne i Norge.

– Det jeg liker best med Yosef er flowen hans, og hans evne til å å gjøre med rappere som man gjør med en burger fra kverneriet... Slaaaaaakt!!, skriver Jonas til 730 søndag morgen. 

På den nye singelen tar han det tilbake til sitt eget fødeår, 1994.

– «Milli» handler om jaget etter penger, og livet i Oslo fra da jeg lå på barnerommet og drømte. Jeg så filmer, og alle gutta ville gjøre drømmer og visjoner til livsstil. Det er en New York-vibe på den tingen her. En bouncy låt!

Singelen, som er A-listet hos National Rap Show, er produsert av Kastel, mens den stilige snutten er laget av VIMO og AkaM1k3.

Jonas Benyoub vil ikke røpe sin masterplan for å tjene noen milli à la Yosef og Madcon, men han utelukker heller ikke at han kan switche over til engelsk etter hvert. 

– Drepe no refrenger på engelsk i fremtiden ser jeg på som en mulighet, tror jeg må sprenge Skandinavia først tho, avslutter han. 

Se videopremieren her:

 
Se også: Unge Ferrari: – Større enn bare en musikkvideo
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?