nytt
Den norske appen Voisey kan gi Norge nye stjerner
Driver du med musikk? Bli med på konkurranse med Jesper Borgen.
 29. nov 2018 kl. 05.23FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Lei av at lip-syncere og karaokefans stjeler oppmerksomheten fra de virkelige musikktalentene? Nå kommer TikTok-utfordreren som tar sang-, rap- og produsenttalentene på alvor.

I dag lanseres Voisey; en norskprodusert musikkapp som gjør det bedre, enklere og vesentlig morsommere å spille inn vokal på mobilen. Med Voisey kan du legge på Auto-Tune, harmonier, klang, ekko og andre effekter på beats fra talentfulle produsenter like enkelt som du legger hundeører og blomsterkranser på ansiktet ditt i Insta og Snap.

Dette betyr at du mer eller mindre kan bruke de samme effektene som benyttes av verdens største artister – helt gratis.

Med Voisey kan sangere og rappere finne instrumentaler fra artister, produsenter og andre låtskrivere og la seg inspirere til å lage ny musikk - og vice versa. 

Voisey lanseres med en låtskriverkonkurranse via Warner Chappell der brukere av appen kan kjempe om å vinne tid i studio med stjerneprodusent Jesper Borgen.

Godsnuten har over tre milliarder streams og låter med blant andre Alan Walker og Bebe Rexha på CV-en. For å delta i konkurransen skal brukerne spille inn sine egne ideer over beats fra den norske Grammy-vinnende låtskriver- og produsentduoen GoToGuy.

Voisey ble sluppet hos App Store i dag.
 
(Foreløpig kun tilgjengelig for iPhone.) 

730 vil i samarbeid med Warner Chappell og Voisey kåre tre vinnere. Last ned Voisey, velg en valgfri GoToGuy-beat og last opp ditt bidrag i appen, så er du automatisk med i trekningen! Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?