nytt
Servitørene som saksøker Cardi B for vold, hyret av 6ix9ine og Nicki Minaj
 13. nov 2018 kl. 00.36FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
BADDIE G OG JADE STILLER FOR NICKI MINAJ OG 6IX9INE (INSTAGRAM, SCUMGANG)

Forsøker 6ix9ine å lage kvalme?

Eldre rappere står i kø for å jobbe med trollungen fra Brooklyn. Blant andre 50 Cent, Kanye West og Nicki Minaj. Sistnevnte endte opp på tredjeplass på Billboard Hot 100 med «FEFE» i sommer (og lå på VG-lista i åtte uker).

Når Tekashi69 teamer opp med både Nicki og Kanye på kommende «NINA» - hvis video allerede har blitt kontroversiell grunnet skyting - lager han leven med Nickis nemesis Cardi B. Til videoinnspillingen har den fargesprakende rapperen nemlig flydd inn Jade og Baddie Gi; søstrene som Cardi skal møte i rettssalen.

Gladjentene jobber som ublu servitører på strippeklubben Angels NYC i Queens, som har gjort dem populære i New Yorks rapmiljø. Dessverre skal Jade og Baddie ha blitt angrepet av Cardis følge i august da Bronx-jenta var på klubben med Migos. Søstrene hevder Cardi var i regi av volden, som straff for at Jade har hatt sex Offset, mens Baddie var tilstede.

Cardi måtte melde seg til politiet i etterkant og skal møte Jade og Baddie Gi i retten.

Hun må altså også sannsynligvis se dem i den kommende musikkvideoen med Nicki Minaj.

Basketaket på strippeklubben skjedde uken før Cardi angrep Nicki med en sko under New York Fashion Week. I etterkant snakket Nicki om det som trolig er Jade og Baddie, og hva Cardi angivelig skal ha forårsaket.
 
 – Det er to vakre kvinner nå nylig som har blitt anklaget for å ha ligget med noen, så de ble angivelig angrepet og er kuttet opp overalt, sa Nicki på Apple Music-radioshowet sitt. 
 
– Du sender menn for å banke kvinner! Jeg har ikke noe beef med Offset, men jeg må være en stemme for disse kvinnene, sa Nicki. 

Jade og Baddie Gi har blitt tatt godt vare på av Tekashi i California. Her tar han dem med på shopping hos Louis Vuitton på Rodeo Drive i Beverly Hills:


Voldsepisoden med Cardi var uheldig, men i etterkant har søstrene blitt godt kjente.

Det hjalp også at Nicki Minaj startet å følge dem på Instagram. Siden august har Jade og Baddie Gi gått fra til sammen 40 000 til 645 000 følgere.


Se også: Lorde hevder at Kanye West og Kid Cudi stjal sceneshowet hennes: Døm selv
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?