nytt
HITVARSEL! Martin Garrix teamer opp med gatesanger fra Brooklyn
[annonse]
 06. nov 2018 kl. 01.52FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

VM I FEEL-GOOD: MARTIN GARRIX MED GATESANGEREN MIKE YUNG (EPIC/SONY)

Han er kun 22 år gammel, men Martin Garrix har allerede en katalog godt voksne artister kan drømme om. Den nederlandske godsnuten, som i 2013 satte verdenen på hodet med sitt anthem «Animals», har i sommer hatt stor oppsving med «Ocean» med den nye stjernen Khalid.

Men Martin trenger definitivt ikke vokal fra kjente navn for å lage en smash. Hans nye singel «Dreamer» har med 60 år gamle Mike Yung, som har sunget på gaten og t-banen i New York i 38 år (og blitt knivstukket ni ganger).

Som ung ble Yung faktisk signert av T.Electric (Etta James, Luther Vandross), men plateselskapet gikk konkurs før han rakk å slippe debutalbumet sitt :( 

Livet til Mike snudde da han fikk være med på America’s Got Talent, hvor han kom til semifinalen – og nå er han i ferd med å bli en sertifisert stjerne via Martin Garrix.

Sjekk ut den nye dynamittduoen i videoen til «Dreamer», som tar oss fra Mikes gamle trakter i Brooklyn til Amsterdam, hvor han spiller inn sangen med Martin.

Produsenten tar denne gangen sin elektroniske pop mot et R&B-landskap, med et storslagent gospel-aktig refreng. Låten er en hyllest til Mikes kone Lydia, som døde tidligere i år.

Nyt Martin Garrix «Dreamer» feat. Mike Yung her:


Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?