nytt
– Slutt mellom Ariana Grande og Pete Davidson
Bryllupet skal være avblåst.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  15. okt 2018 kl. 04.49FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

 :( (INSTAGRAM)

Hovedpersonene selv har ennå ikke uttalt seg, men ifølge TMZ skal det nå være slutt mellom Ariana Grande og Pete Davidson. Dette bekrefter også CNN, som har snakket med en kilde nær Ariana og Pete.

Paret, som deler både leilighet, tatoveringer og en gris sammen, ble i sommer forlovet etter noen intense uker som kjærester. Ariana Grande har også en kort låt på det nye albumet sitt som heter «pete davidson».Ifølge kildene TMZ har snakket med skal både forlovelsen og forholdet være over, mens Us Weekly melder at det bare er bryllupet som er avblåst.

Grunnen skal ifølge TMZ være at begge parter innså at dette ikke var det rette tidspunktet for forholdet likevel, men sier at de fortsatt skal ha mye kjærlighet for hverandre.

Twitter-brukere gnir seg allerede i hendene. Mange Ari-fans har vært misfornøyd med forholdet siden starten, og sier at et brudd var det eneste rette. Dog gjerne på en heksete måte.

Mac Miller, som Ari var gjorde det slutt med noen uker før hun ble sammen med Pete, døde av en overdose for fem uker siden. Dette har gått sterkt inn på sangeren, som avlyste Saturday Night Live - TV-showet til Pete - for to uker siden. (Kanye West erstattet.)

I fjor ble 23 mennesker drept og 139 skadet under Ariana-konserten i Manchester via en selvmordsbombe.

Saken oppdateres.

Se også: Ariana Grande trakk seg fra Saturday Night Live
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?