nytt
Denne nye Europa-videoen til Rae Sremmurd burde hatt med Snow Boyz
;)
CHIOMA@730.NO 04. okt 2018 kl. 19.27FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Norges- og europavennene Rae Sremmud har skutt en kostnadseffektiv (telefon-)snutt(?) til sin seneste singel «42», som viser dem på vår kant av verdenen. Brødrene rapper ikke om å være 24 år gamle og spiller som 42. De gullkornene tilhører brødrene Wavy Marley og Skip fra Snow Boyz.

Trivielt nok har Swae Lee og Slim Jxmmi laget en sang om den europeiske skostørrelsen 42. Amerikanere syns størrelsene våre er pussige (uttrykket «act your age, not your shoe size» funker dårlig utenfor USA), men Drummers Ear baklengs er altså så bereiste at de har lært seg systemet. 
 
Snutten bugner ikke av store høydepunkter, men vi får se Drake og Lil Pump - og artigper Swae som knuser to sjampisflasker og kutter seg opp. Pass forøvrig på at du får sett gutta live, da de er over snitt lit. 

Den Diego Ave & D-Jay Sremm-produserte låten er fra duoens tredje album SR3MM. Se videoen som kom i kveld ovenfor, og se nyklassikeren til de norske snøguttene nedenfor. (730.no hadde verdenspremieren i 2016. Bare to år siden? Tiden går sakte.)

 
Året før traff vi Rae Sremmud i Oslo da de gjestet Norge for første gang: God stemning 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?