nytt
Drake saksøker britisk Instagram-modell
Viser frem tekstmeldingene.
 19. sep 2018 kl. 19.38FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
FORHOLDET VARTE BARE I ÉN KVELD OG DRAKE MENER LAYLA LYVER (INSTAGRAM)

Den stort sett veldig single Drake har blitt godt kjent med mange kvinnelige fans opp gjennom årene. Og stort sett går det som det skal. Men kanadieren saksøker nå Instagram-personligheten Layla Lace. Kvinnen hevder han voldtok henne og gjorde henne gravid etter en Manchester-konsert ifjor. I søksmålet sier Drake at det hele er løgn, og at småbarnsmoren ble med ham på hotellrommet og utførte oralsex på ham «frivillig» og «med glede».

Etterpå sendte Drake henne hjem, noe som ifølge advokaten hans gjorde henne «ballistisk». Layla ville være med ham på turnéen og bli bedre kjent med stjernen. Aubrey hevder at briten i etterkant skapte et «fanatasiforhold» og tekstet ham som om de var sammen. Skjermbilder viser at de tekstet med hverandre fra februar til mars, og hun sendte ham bilder. 
 
 
 
Etterhvert sluttet Drake å svare henne, og i april annonserte Layla på Insta - og i et radiointervju - at hun var gravid med hans barn. 


Layla nektet å la seg teste for å bevise at Aubrey gjorde henne gravid. I mai krevde hun penger av Drizzy, for så å anmelde ham for voldtekt. Politiet i Manchester forhørte Drake og reiste ikke tiltale. 
 
Stjernen har nå saksøkt kvinnen for ærekrenking, bedrageri og utpressing. Layla Lace har slettet eller deaktivert sin Instagram-konto.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?