nytt
Admiral P med zambiske stjerner 🇿🇲
Vil løfte EKTE afrikansk musikk.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  07. sep 2018 kl. 05.51FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
NORSK-ZAMBISK GODGJENG (STIAN ANDERSEN)

Det er ikke noe nytt at vesten stjeler fra andre, ei heller i musikken.

Soundet til mange av dagens største hits er i stor grad tjuvlånt av blant annet afrikanske og karibiske artister, uten at opphavskvinnene- og -mennene får verken kred eller kroner for det. Men det finnes flust av talenter verden over, og dette ønsker Admiral P å vise frem.

– Jeg har nettopp sluppet et samlealbum, Zedway Vol. 1, fra mitt prosjekt i Zambia, forteller admiralen  til 730 via e-post.

– Dette prosjektet er noe som ligger meg veldig nært da jeg har vokst opp i Zambia, det er godt å kunne gi noe tilbake og kunne støtte det zambiske musikkmiljøet, og ekstra spesielt for meg å kunne promotere disse artistene i Norge. Målet med prosjektet er å bygge en musikalsk bro ut av Zambia og til resten av verden, fortsetter han.

I kveld har 730 premiere på musikkvideoen til «Hammer», den første singelen fra albumet.

– «Hammer» er en låt med to veldig kjente zambiske artister og to upcoming artister. Låten handler om kraften i musikken, og det å lykkes som artist, avslutter Admiral P.

Se musikkvideoen med Admiral P, Ras Kinky, General Ozzy, Cactus Agony og Kaya Man her:Se også: Admiral P med optimistisk video etter depressiv periode
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?