nytt
Biskop beklager Ariana Grande-grafsing i begravelsen til Aretha Franklin
For vennlig?
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  03. sep 2018 kl. 10.50FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

R-E-S-P-E-K-T-L-Ø-S? (VARIETY)

Var biskopen i Aretha Franklins bisettelse en klåfingret kåtskalk, eller bare en uheldig venn av Gud? De (u)lærde strides.

Florida-sangeren
har selv ikke sagt noe om helgens store popkulturelle hendelse, men fans og medmennesker reagerer sterkt på det de mener er et overtramp.

Ariana ser litt brydd ut når fingrene til Charlie Ellis klatrer rundt brystet hennes?Nå har Detroit-biskopen gått ut med en formell uttalelse for å beklage det som skjedde. Ellis lurer på om han kanskje var for vennlig mot Ariana
.

– Det vil aldri være intensjonen min å ta på en kvinnes bryst, sier han.

– Jeg vet ikke, jeg tror jeg bare tok armen rundt henne. Kanskje gikk jeg over streken, kanskje var jeg for vennlig, men igjen, jeg beklager.

– Jeg klemmer alle kvinnelige og mannlige artister, sier han og avslutter med å si at det bare handler om kjærlighet, noe som er sentralt i kirken hans.

Biskopen vil heller at fokuset skal være på Aretha Franklin, som tross alt var den egentlige hovedpersonen i begravelsen.

Her synger Grande «Natural Woman» for å hylle legenden:Se også: Ariana sier hun har hatt crush på Pete Davidson i fire år
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?