nytt
Se hva som skjer når mannen stormer scenen til Beyonce og JAY-Z
Tips: Ikke forsøk dette!
HEIDI@730.NO 26. aug 2018 kl. 20.26FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Det føles som om Beyoncé og JAY-Z har vært på On the Run II Tour i et år. Men turen innom 18 byer i Europa og 48 i Nord-Amerika startet i juni og ender i oktober. Det har ikke vært mye kluss så langt. I alle fall ikke synlig.

Men i natt ble konserten i nye Mercedes-Benz Stadium i Atlanta (nesten tre ganger Oslo Spektrum) avbrutt underTHE CARTERS’ debutsingel «APESHIT».

Fordi en mann gikk apeshit.Da låten nærmet seg slutten, kom den ivrige tilhengeren ut på scenen og løp etter ekteparet, ifølge
CNN.

Twitter og YouTube har et par telefonsnutter som ikke viser nøyaktig hva som skjer, men viser kaoset som oppstår. Her ser man THE CARTERS' dansere storme etter mannen, som skal ha fått kontakt med JAY, men ikke med B.

Fortsetter nedenfor.
 Ingen ble skadet, blant annet takket være duoens raske ryde or die-dansere. 
 
Politiet forteller at mannen heter Anthony Charles Thomas Maxwell, og at han raust nok ikke ble arrestert. Motivet for å storme scenen er ikke kjent. Kanskje han ville ha en selfie. 
 
En annen busy småbarnsmor er Cardi B, som hadde en solid helg med sin nye bestis: DJ Snake samlet Cardi B og Selena Gomez i sin nye video
tags:  Beyonce | JAY-Z | hip-hop | R&B | vold | dans
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?