nytt
Gamerne som ble rapstjerner til Norge
 12. jul 2018 kl. 07.08FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

UNGE SJEFER (YBN)

YBN Nahmir spiller på Vulkan i Oslo 3. oktober med YBN Almighty Jay og YBN Cordae. Turnéen har det spenstige navnet Young Boss N*ggaz Tour: The European Takeover.

Den 18 år gamle Alabama-gutten Nahmir (som egentlig heter Nick) satte kollektivet YBN aka Young Boss N*ggaz på kartet med sin WSHH-smash Rubbin Off the Paint i fjor.

Snutten har snart 125 millioner hos YouTube:Senere fulgte han opp med «Bounce Out with That», for så å bli signert av Atlantic.Tabloid festlig fakta: 1999-gutten YBN Almighty Jay er kanskje best kjent for sitt forhold med den 30 år gamle gladjenta Blac Chyna. (Ordet på gatene er at de er sammen igjen. Blir Chyna med til Oslo?) Men Texas-gutten har også sluppet singler som «Chopstick» og «2 Tone Drip», og er signert til Rich The Kids label Rich Forever Music.

Fremadstormende YBN Cordae fikk mye oppmerksomhet da slapp «Old N*ggas»; et svar til J. Coles «1985». I forkant fikk Maryland-rapperen oppsving med sin remix av Eminem-slageren «My Name Is».Billettene til YBN på Vulkan i Oslo i oktober slippes fredag kl. 10:00. Typisk at denne konserten blir utsolgt :)))
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?