nytt
7 ting vi skal se og gjøre på Stavernfestivalen 2018
Dette blir digg!
ANNONSE 06. jul 2018 kl. 11.14FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

[annonse]

Etter en hard uke på Roskilde-campen vender 730 neste uke snuta mot den ganske mye mer behagelige Stavernfestivalen.

På Larvik-golfbanen er stanken av urin og oppkast byttet ut med duften av friskt gress og vaffelrøre, noe vi ser veeeldig frem til. Men den vidunderlige Vestfold-festivalen er ikke bare en fryd for nesa – se 7 grunner til at vi gleder oss nedenfor!

Stavern byr som alltid på sterke navn innen pop, hip-hop, R&B og elektronisk musikk. På årets plakat finner vi blant andre Post Malone, Wiz Khalifa, Sigrid, Astrid S, David Guetta og Young Thug <$

Festivalen er forresten i ferd med å bli utsolgt (som i fjor), så ikke vent med å sikre deg pass. Billetter finner du her!

7 ting vi gleder oss til:

Post Malone

Årets norske festivalbooking?

Norgesvennen Austin Richard Post kommer omsider tilbake, og denne gangen har 23-åringen (som ser ut som en sliten 43-åring) flust av superhits i bagasjen.

Post Malone er alltid et fascinerende sjarmtroll live, og nye låter som
«Better Now», «Rockstar», «Psycho» og «Jackie Chan» kommer garra til å sørge for allsang foran hovedscenen.

 
Spise til vi sprekker

Ingenting gjør oss blidere enn et godt måltid mellom konsertene.

En liten fugl har hvisket oss i øret at årets mat-lineup er større og bedre enn noensinne, så det er bare å glede seg. I år serverer Stavernfestivalen et helt nytt matområde til stor glede for absolutt alle, fylt til randen med digge foodtrucks fra alle verdenshjørner. Nam!

Tur i pariserhjulet

Det blir ikke stort mer idyllisk enn dette. Pariserhjulet gir deg en gylden anledning til å speide etter potensielle hook-ups fra høyden, samt en god oversikt over festivalområdet. Og har du høydeskrekk så funker den jo uansett fint som bakgrunn på Insta. :)))
Folkefest med Postgirobygget og deLillos

Har du hørt tusenvis av mennesker synge låter som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Neste sommer» mer eller mindre samtsemt? Stavern sørger for at folk i absolutt alle aldre har noe å glede seg til med årets mest joviale bookinger. Ta med deg mor eller bestemor, eller finn en vikar i publikum.

Dua Lipa

Det går nesten ikke en dag uten at vi hører at Dua Lipa har oppnådd eller annen gigantisk bragd. Den kosovoalbansk-britiske godjenta har blitt superstjerne på rekordtid, og er intet mindre enn et rått og sjarmerende fyrverkeri live. I år er Dua Lipa booket til festivaler som Roskilde, Lollapalooza og Tomorrowland, men hun tar også turen innom lille Stavern torsdag 12. juli. Det blir stort!
Kveldsbading <3

Ingen god festivaldag uten et deilig nattbad etterpå, med eller uten klær. (Eller hur, Sondre Justad?) Nå er vi heldige og har booket oss inn på (spa-hotellet) Farris Bad, men bor du på en av campene (rett ved festivalområdet, hurra!) har du enda større grunn til å ta en velfortjent kveldsdupp.

Norsk pop i verdensklasse

Årets Stavern-lineup viser også frem noen av landets fremste talenter. Sigrid, Astrid og Aurora trenger ikke å introduseres med etternavn, og de har alle knekt pop-koden på vidt forskjellige måter. Felles for dem alle er at de har stemmeprakt vi sjeldent har sett makan til, og at de er 100 % rå hver eneste gang de står på en scene.Sees på Stavernfestivalen 12.-14. juli! Kjøp billetter her, eller sjekk ut nettsidene for mer info <3 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?