nytt
Tropevarme fra Furuset-rapper 🔥
Vil vise en annen side av Midtøsten.
MARI@730.NO  03. jun 2018 kl. 19.34FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

HEISANN? (AMANUEL TESFAGHABR
 
Å nøye seg med en 9 til 5 har aldri vært et alternativ for Furuset-gutten VIBESBYJUNGLE. Men rapperen vil ikke bare booste seg selv, han er fast bestemt p̊å å gi publikum noe av verdi via musikken.

– Mitt perspektiv på det å skape musikk er at man er av service for andre. Dermed er det viktig for meg å levere musikk som fenger rent sonisk samtidig som innholdet er noe som folk kan relatere til, og forhåpentligvis noe som vi sammen kan vokse av, forklarer 22-åringen til 730.

Hans nye singel «BBA» (som står for BROWNBOYAVENUE) er intet unntak. Låten er en oppfordring om å elske seg selv for den man er, og bærer preg av en artist som tar oppgjør med media som ofte bare viser én side av Midtøsten.

– Jeg har gjennom årene lagt merke til at det knapt er representative skikkelser fra Midtøsten utenom terror-relaterte hendelser på nyhetene. Jeg ville derfor lage en låt hvor jeg feirer min egen identitet, i håp om at andre lærer seg å gjøre det samme. Self-love er hele essensen av låta, forklarer VIBESBYJUNGLE.

I låten snakker han om familien som har rømt fra krig og undertrykkelse, til en bedre tilværelse og håp om en bedre framtid i Norge. Han bruker også den legendariske bokseren Prince Naseem for å illustrere måten han møter motgang i livet.

– Prince Naseem var kjent i UK som en breial men dyktig bokser med midt-østlig bakgrunn. Jeg har valgt å bruke han som virkemiddel fordi jeg føler at han representerer essensen av det å være en Brown Boy. Måten jeg og vennene mine velger å håndtere motgang, og min delivery som artist kan reflekteres i boksestilen til Prince Naseem, avslutter han.

VIBESBYJUNGLE signerte nylig med labelet Generation XX, og kom på den måten i kontakt med PVCIFY som har produsert låten. Musikkvideoen er gjort av Paul Pioneer.

Se videopremieren via YLTV og regissør Paul Pioneer:Se også: – Selvransakelse, spydigheter og litt humor
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?