nytt
Norsk videopremiere: KingSkurkOne tenker på deg <3
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  29. mai 2018 kl. 08.59FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Did a lot of shit just to live this here lifestyle 🛰@f_i_l_l_a

Et innlegg delt av 501 NMG (@kingskurkone)


Kan du si meg hva du tenker før du legger deg på natta kan du si meg om du tenker på meg? Kan du si det for jeg tenker på deg?

Etter å ha levert fjorårets mest uventede sommerhit sammen med Linda Vidala (10 millioner streams! Med norsk tekst!) følger allsidige KingSkurkOne denne sommeren opp «Bængshot»-suksessen med en helt annen type duett.

I musikkvideoen til vakre, Ira-gjestende «Tenker på deg» (produsert av Moggger) ser vi fotograf Maria Pasenau både foran og bak kamera.

– Jeg har jobbet veldig mye med denne låta, og jeg var veldig usikker på hvem som skulle lage video til den, forteller den NMG/G-Huset-signerte rapperen om «Tenker på deg».

– Det var faktisk Mogger som hadde ideen om at Maria Pasenau kunne lage en jævlig fet video. Jeg syntes det hørtes dope ut. Så jeg tok kontakt og hun mekka no crazy shit. LGBT-greia ba jeg litt om, følte kjærlighetsperspektivet ble litt bredere da
.

Se verdenspremiere på videoen til «Tenker på deg» via regissør Maria Pasenau:Se også: Adrian fikk sparken på grunn av sangtekst
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?