nytt
Oslo-trio med Jamaica-stjerne - se videoen
+ se deres ultimate sommerfavoritter.
HEIDI@730.NO 26. mai 2018 kl. 22.40FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SUMMER SUMMER TIME: JCY MED BUSY SIGNAL (UNIVERSAL)
 
Pon De Boooooom!

Oslo-trioen JCY er ute med en potensiell sommersmash. Singelen gjestes av jamaikanske stjernen Busy Signal (som teamet opp med No Doubt og Major Lazer på «Push and Shove»), sammen med Alexander Pavelich fra Nordfjordeid.  

JCY består av Patrick Hauge og Christian Welsh - alias Juicy-duoen Patski Love + Chris Stallion - og Alexander Austheim alias og Rykkinnfella.

Sjekk ut låten via premiere på deres kliss nye spill-aktige snutt:

Nedenfor får du sommerfavoritter fra trioen via Brusjan film.JCY er også kjent for å tørke støv av svisker i sine sett. Inkludert et par skamløse - og sommeren er intet unntak.

Her er noen av guttas ultimate favoritter:

 
DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince «Summertime» (1991) – Sommerklassikeren over alle sommerklassikere. Lite, om en ingenting, slår denne låta på en varm sommerdag i en hage eller på en båttur. «Drums please!» 

 
Bill Withers «Lovely Day» (1977)

 
– En perle av en låt. Den perfekte måten å starte et DJ-sett på sommerfest. Du skal lete lenge etter bedre good-vibes i en låt.  
 
 
Tim Berg aka Avicii «Seek Bromance» (2010)– Kanskje det mest episke prog house-riffet noensinne! Så euforisk at den får Edvard Griegs «Morgenstemning» til å fremstå som deprimerende. Hvis klokka har bikka 2:30 er det garantert tårer i øya. R.I.P. 💔 
 
 
Sisqo «Thong Song» (2000)– Tanga-helten Sisqo har laget verdens beste feel-good sommervideo som inneholder strand, rap-cameos og flere busslass med damer i bikini. Blir ikke bedre en dette... So we had to do the remake! 

 
Taio Cruz «Dynamite» (2010)– En udødelig endorfinbombe! Akkurat cheesy nok og akkurat kul nok. Folk som ikke har hørt den før, kan den utenat. Hundre prosent henda i været-garanti!

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?