nytt
Norsk videopremiere: Throwback-vibe fra Trevis (19)
Hyller sin helt ❤
CHIOMA@730.NO 27. apr 2018 kl. 03.17FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SIVERT BRENDMOE ALIAS TREVIS (ANTIMA)

Oslo-gutten Trevis slapp sin debutsingel i høst, og har holdt seg aktiv på musikksiden i etterkant. Nå er 19-åringen tilbake med en ny låt; «That’s How Love Will Do», produsert av JV The Producer og H-Money (Ariana Grande, Chris Brown, Fifth Harmony, Ne-Yo).

Se premieren på musikkvideoen nedenfor.Tittelen røper temaet, med sine opp- og nedturer.  

– Intens kjærlighet med kaotiske følelser på godt og vondt er den røde tråden, sier Trevis, som skrev sangen sammen med Ryan Toby, kjent fra R&B-trioen City High.

– Et nytt forhold føles både spennende og farlig, og akkurat dette forholdet ble en frustrerende berg-og-dalbane-tur.

Trevis har bodd tre år i Los Angeles, hvor han gikk på vgs. Heldigvis ble det ikke noe sutring i Norge da han kom hjem med perfekt engelsk, Crest 3D White-smil og superstjerneambisjoner.

– Noen spøkte og sa at jeg brøt janteloven med min urbane pop, dans og hele pakken, men heldigvis har singlene mine fått super mottakelse i Norge. Jeg har til og med vært så heldig å få sangene mine listet på norsk radio. Dette tar jeg absolutt ikke for gitt, og det har vært veldig inspirerende.

Hvis du synes Trevis’ nye singel kan minne om tidlig Justin Timberlake, som er ikke det tilfeldig. Justins første soloplate kom ut da Oslo-gutten var 2 år, og ble etterhvert soundtracket til livet hans.

Greit, vi drar på, men det er i alle fall platen tenåringen fra Nordstrand elsker mest.

– Jeg vokste opp med Justin Timberlakes musikk, nesten bokstavelig talt. «Rock Your Body» vil alltid være min ultimate favorittsang, forteller Trevis.

– Denne gangen hadde jeg lyst til å lage en låt med en slags throwback-vibe, litt slik JT pleide å gjøre det, men med min egen vri. Håper dere liker!

Se premieren på Trevis' video til «That's How Love Will Do»:
 
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?