nytt
Undertøy fra Rihanna
Badgal er en business bad-ass.
CHIOMA@730.NO 06. mar 2018 kl. 21.56FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

UNDERTØY FOR ALLE ANLEDNINGER (INSTAGRAM)
 
Det er lenge siden Robyn Rihanna Fenty kun var kjent for musikk. I likhet med mange artister har hun lansert klær, sko og sminke... Men i motsetning til de fleste artister har hun solgt for millioner over hele verdenen.

Ordet på gatene er at 30-åringen snart lanserer undertøy.

Ifølge WWD har Ri alliert seg med TechStyle Fashion Group for produksjonen av hennes undertøysmerke, som allerede angivelig har begynt å produsere samples for den første kolleksjonen. Selskapet, som har 1300 ansatte, ønsker dog ikke å kommentere ovenfor nettstedet.

Fortsetter nedenfor.


Fenty Beauty - som passer på å tilby produkter til alle hudfarger grunnet barbaderens målsetning om å «inkludere alle kvinner» - gikk forbi sminkemerkene til både henholdsvis Kim Kardashian og Kylie Jenner etter kun fire måneder.

(I løpet av sin første måned solgte Ri for fem ganger så mye som Ky. Sistnevnte hadde dog et mer begrenset opplag.)

Rihannas Fenty-sko/kleskolleksjon i samarbeid med Puma gjorde at den 70 år gamle, tyske giganten i fjor økte skosalget sitt med 27 prosent.

(Artig fakta om Pumas opprinnelse: To tyske brødre startet en skofabrikk sammen, men da de ble uvenner startet han ene Puma og han andre adidas.)

Fortsetter nedenfor.


 
Når Rihanna ikke soper inn milliardær fra sin forretningsvirksomhet, skaffer hun milliarder for fattige.
 
Siden 2016 har Rihanna vært ambassadør for GPE (Global Partnership for Education) og skal ha bidratt til innsamling av nesten 20 milliarder dollar for økte utdanningsmuligheter i vanskeligstilte land. I fjor belønnet Harvard henne med  Humanitarian of the Year Award.
 
 
Utenom jobben som forretningskvinne og humanitær vidunderkvinne, så er Rihanna også skuespiller. Etter rollen som Bubble i fjorårets sci fi-«blockbuster», er Ri snart tilbake på kino - nå som bad-ass datasnoker.

Når det kommer til musikk så skal stjernen ha startet innspillingen av sitt niende album; oppfølgeren til Anti fra januar 2016. Platen ble hennes andre førsteplass på Billboard 200.

Se også: 30 ganger Rihanna var rå
tags:  Rihanna | Fenty | pop | R&B | mote | fashion | undertøy | sminke
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?