nytt
Drake dater ferieflørten til Justin Bieber
...Og Justin Bieber covrer Drake.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  01. jun 2016 kl. 15.50FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

DRAKE OG HAILEY TIDLIGERE (INSTAGRAM)

This just in: Drake dater Hailey Baldwin.

Du vet, den 19 år gamle modell-datteren til Stephen Baldwin, og «eksen» til Justin Bieber. Drake og Hailey var iallfall på date i går i Los Angeles i går, etter å ha festet hos rapperen kvelden før. Som seg hør og bør forlot de restauranten kort tid etter hverandre, og nektet å svare på spørsmål fra slitsomme fotografer. 

Etter mandagens fest twitret en heldig gjest at Drake var helt «lovey dovey» og kysset en hvit jente på pannen. Etterpå bekreftet hun at det var Hailey. 

Godklumpene skal også ha tilbragt «memorial day»-helgen (denne langhelgen) sammen. 

Her sniker de seg ut av kjendis-magneten The Nice Guy i LA: Det er kanskje ikke så sannsynlig at Drake slår seg til ro med den 10 år yngre skjønnheten, men det hadde jo vært hyggelig. Hvis ikke Justin Bieber setter kjepper i hjulene... 
 
Biebs hadde som kjent tidenes juleferie med Hailey i vinter, og er angivelig svært sjalu og eiesyk av seg sånn generelt. (Stakkars Selena.)  

 
JB ser dog opp til Drake, og har nylig remixet kanadierens seneste smash «One Dance». Så kanskje han klarer å leve med det? 

Her er live-opptak av den alternative versjonen av «One Dance», som forhåpentligvis slippe snart:Vi oppdaterer hvis den spennende saken utvikler seg. 

Se også: Pornostjerne henger ut Drake
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?