nytt
One Direction-gutt teaser grov R&B
Se ham synge om trekant.
JENNY JANSEN post@730.no  17. jan 2016 kl. 16.06FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Real eyes, realise, real lies.

Et bilde publisert av Liam Payne (@fakeliampayne)


Noen vil kanskje påstå at Liam Payne verken er det mest kjente eller det mest interessante medlemmet av One Direction, men han er udiskutabelt en viktig del av gruppen. De siste årene har han og Louis Tomlinson vært de som har bidratt mest på låtskriver-fronten, og han er alltid en sterk og stabil vokalist live. 

Til tross for store tatoveringer fremstår 22-åringen dog mer som boybandets Ronan Keating enn en Robbie Williams, så snutten under kom for mange som en ganske stor overraskelse. 

Fortsetter under


Som du selvfølgelig vet har One Direction en pause frem til sommeren/høsten 2017, og de fire guttene står fritt til å jobbe med andre prosjekter i mellomtiden.

Det første vi hører fra det som kan være Liams solokarriere ble lagt ut via Instagram denne helgen, og er en grov-ish låt om samleie med mer enn bare én jente om gangen. 

Godgutten skriver at det bare er noe han laget for moro skyld, så tiden vil vise om ham i likhet med Zayn Malik har planer om å bli R&B-artist, eller om låten kanskje er tenkt for noen andre. 

Se kort videosnutt via Insta: 

Little Song I wrote for fun yesterday

En video publisert av Liam Payne (@fakeliampayne)


Zayn (som fikk håndtatovering først, lager R&B og i tillegg er snurt om dagen) var kjapp til å kaste skygge: Se også: Det seneste innlegget i 730s svært nærgående One Direction-blogg
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?