nytt
Måtte tatovere seg på tv - se One Direction leke «Tattoo Roulette»
Eller blir det James Corden? Se video.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  04. des 2015 kl. 08.09FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


One Direction tok en drøy utfordring på strak arm da de gjestet James Corden og The Late Late Show. Klippene ble endelig sluppet via YouTube fredag morgen og formiddag, og blant høydepunktene finner vi en runde «Tattoo Roulette». 
 
I det vågale spillet må en av bandets fire medlemmer – eller programleder James Corden – ta en tatovering der og da. Taper sistnevnte skal han hylle guttene permanent med 1D-blekk, og hvis en av de andre fire er uheldig, må de tatovere «Late Late» på kroppen. 

Se hvordan det hele gikk her: Før de gikk inn i ilden snakket bandet litt om sine teiteste tatoveringer. Harry og Louis vinner, så klart: ...Og de pratet litt om pausen de nå skal ta:Og herregud! Niall blir bedt om å leke James Bond, men høydepunktet her er Louis som skurkens sassy katt:Niall fikk også vise frem sine «imponerende» aksenter:Guttene annonserte nylig at «Infinity» er den nye singelen, men merkelig nok/heldigvis tok de heller gladlåten «History» live:PS: Venter du fortsatt på Carpool Karaoke med 1D? Det kommer neste uke!!!!!

Se også: – Ja, jeg har hooket opp med directioners!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?