nytt
Bærums-duo nummer 1 i Japan
Boybandboost i Tokyo for Kriss og Erik.
CHIOMA ANUGWEJE chioma@730.no 29. okt 2014 kl. 17.20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
¥¥¥! V6 ER BIGGEST IN JAPAN AKKURAT NÅ - VIA TO NORDMENN (AVEX)


De deilige guttene ovenfor har holdt boyband-koken i Japan siden 90-tallet, og denne uken tok deres 44. singel «Sky’s The Limit» førsteplassen i hjemlandet.

Se videoen og deres opptreden hos David Letterman Masato Nakamura nedenfor.

Det artige er at den fysiske singelen også har med låten «Ashita Wa Kuru Kara» laget av Erik Smaaland og Kriss Tømmerbakke (fra Erik og Kriss) alias produsentduoen GoToGuy.

- Jeg må innrømme at det å være #BigInJapan føles helt fjernt. Vi gikk på en streng sushi-diett og så på alt som er laget av Godzilla-filmer som inspirasjon, sier Kriss til 730.

Fortsetter nedenfor.Duoen forteller at de tok navnet GoToGuy da hørte at låten skulle ut i Japan.

- Vi har forstått det sånn at de fleste produsenter henter navnet sitt fra science fiction-sjangeren, men vi ønsket en mer humoristisk og «down to earth» profil.

31-åringen fra Bekkestua og 28-åringen fra Bærums verk takker Stine Lieng fra Warner/Chappell som hjalp dem med plasseringen av låten. Japan er fremtidsrettet, men sistnevnte forteller at singelen på en uke har solgt nesten 100.000 CD’er.

- Tanken på at 100.000 japanere synger med på en låt vi har laget, mens vi fryser ihjel i studio her i Norge er mindblowing, konkluderer Smaaland.

V6 er signert til Avex Trax; Japans største label. (Større enn Sony og Universal i Japan.) Sekstetten fra Tokyo debuterte i 1995, med låten til Volleyball-VM i Japan

GoToGuy har produsert Alexandra Joners nye singel «Tap Dance», som slippes på fredag via Universal.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?